Най-добрият хотел в Обединеното кралство за 2022 година

Според последната класация на уебсайта TripAdvisor, това е най-добрият хотел във Великобритания, в който задължително трябва да се отседне. Ето какво друго се знае за „скрития скъпоценен камък в сърцето на Лондон“.

 

Преди броени дни популярният и известен сайт за пътешествия TripAdvisor сподели списък на последните победители в категорията ‘Best of the Best’ Hotel Awards. Резултатите изненадаха мнозина, особено избора за най-добър хотел на Великобритания, бидейки пряко повлиян от гласовете на хиляди участници. Победителят, обаче, е нито суперизисканият Belmond Le Manoir aux Quat’Saisons в графство Оксфордшър, нито суперлуксозният The Savoy в Лондон.

Фасадата на хотела.

Това е 4-звездният The Resident Covent Garden, който се намира в лондонския емблематичен квартал „Ковънт Гардън“. В интерес на истината, на миналогодишното класиране мястото за отсядане се изкачи до четвърта позиция. Ала, на актуалното гласуване, от 1207-те ревюта на гостите на хотела 973 са му дали максимална оценка.

Победата на хотела.

Позитивната обратна връзка на The Resident Covent Garden е свързана и с идеалното му разположение в самото сърце на английската столица. Наред с това, по мнение на туристите, машините за кафе на Nespresso в стаите и добре възпитаният и начетен персонал също са голям плюс.

Една от двойните стаи на хотела.

Персоналът е един от най-дружелюбните и най-професионалните, които някога съм срещал. Освен това местоположението на хотела е перфектно, като човек може да стигне да всяка една основна забележителност пешком.“ – гласи едно от многото позитивни мнения в TripAdvisor.

Една от баните на хотела.

Така че следващият път, когато се намирате в Лондон, можете сами да се уверите за качеството и удобството на The Resident Covent Garden. Оттук можете да разгледате и официалния сайт на хотела – https://www.residenthotels.com/register/ .