Музика: Лорд ще зарадва феновете си с нов албум

Преди броени дни новозеландската певица съобщи, че работи усърдно върху новия си музикален албум. Ето какво се знае до този момент.

 

Ела Мария Лани Йелич-O’Конър, както е истинското име на звездата, каза, че работата върху новата ѝ музика върви „много добре“, но и че ще „отнеме малко време“ докато я завърши и лансира. Припомняме, че последният ѝ албум „Melodrama“ излиза през 2017-а.

Напоследък изпълнителката на „Royals“ се бе скрила от медиите, светлината на прожекторите и светските събития, нищо, че лансирането на „Melodrama“ и последвалото го световно турне бяха много успешни. По всичко личи, че Лорд не обича и да прекарва много време в социалните мрежи. За три години тя е качила само три изображения (последното от април 2018-а) в Instagram профила си, въпреки че там има над шест милиона последователи. Затова най-новото ѝ съобщение в Twitter затопли сърцата на мнозина.

Започнах отново да ходя в студиото през декември, за да работя, и, за голяма моя изненада, бяха сътворени прекрасни неща. Щастливи, забавни неща. Усетих как мелодичните ми мускули се огъват и разтягат.“ – написа тя в електронното писмо към феновете си.

Електронното ѝ писмо в Twitter.

Лорд разказа, че работи с американския композитор и продуцент Джак Антоноф, който стои и зад успеха на „Melodrama“, записвайки песни и в Окланд, Нова Зеландия, и в Лос Анджелис, Калифорния: „Музиката започна да става все по-добра и тогава, разбира се, светът изключи (пандемията от COVID-19).“. По думите на певицата двамата с Антоноф продължават да работят активно върху шедьовъра ѝ.

Тя не пропусна и възможността да подразни феновете си: „Новата ми музика сега има „собствени цветове“. Ако изобщо познаваш труда ми, ще разбереш за какво говоря. Работата ми е адски добра, приятелю мой. Наистина изгарям от нетърпение да я чуеш.

А на нас ни остава само да чакаме, за да видим какво наистина има предвид Лорд за третия ѝ музикален албум…