Милен Фармер се завръща с Nevermore

Френската суперзвезда Милен Фармер, която не спира да популяризира френската поп музика по света, преди няколко дни отново зарадва верните си почитатели. Става дума за ново турне – Nevermore, което ще обхване Франция, Швейцария, Белгия и Русия. Ето какво друго се знае до този момент за предстоящото музикално събитие.

 

Както неотдавна писахме – https://special.bg/milen-farmer-se-zavrashta-s-interesna-novina/ – последният концерт на Милен бе през 2019-а в La Défense Arena, Париж. Междувременно изпълнителката на Oui mais… Non от доста време насам не е спирала да лансира всякакви нови проекти и песни. Хем да поддържа интереса към нея „жив“, хем да дава свобода на творческия си порив.

А сега дойде и часът за турнето Nevermore („Никога повече“), което трябва да стартира през 2023 година. До този момент са обявени единадесет дати и е известно в кои градове и държави феновете на Милен могат да я видят на живо. Това се подразбира и от студеното начало (тийзър), споделено преди броени дни в личния канал на музикантката в YouTube.

Първият концерт ще започне на 3-ти юни 2023-а в град Лил, стадион „Пиер Мороа“. След това ще продължи в Нант, Лион, Париж, Марсилия и Бордо във Франция, ще премине през Женева в Швейцария, после и през столицата на Белгия – Брюксел и най-накрая ще завърши в Русия (около август-септември). За мястото на концерта в най-голямата държава в света все още липсва информация, но се предполага, че изборът ще падне на Москва или на Санкт Петербург. А на нас ни остава само да изчакаме и разберем, дали Милен Фармер ще удостои и българските си фенове с присъствието си.