Mi Amor – арменската марка бижута са вече на българския пазар

С неотразим блясък, бълбукащи чаши шампанско и много шум, първият бутик за диаманти на арменската марка Mi Amor за България отвори врати в центъра на София.

 

Стилното събитие събра дами и господа от света на изкуството, архитектурата, естетичната медицина, хотелиерски и модни бизнеси, както и много други почитатели на диамантния блясък.

Арменският бранд впечатли всички гости в специалната вечер, оставяйки ги да се докоснат до бижута от най-висок клас, чието производство съчетава традиционно майсторство с най-новите технологии в ювелирното изкуство.

Всички гости получиха луксозен подарък комплимент от Champagne Taittinger.

Mi Amor представя колекции от най-висок клас, чието производство съчетава традиционно майсторство с най-новите технологии, създавайки бижу с рядко качество с уникален и ценен характер.

Колекциите на Mi Amor са вдъхновени както от различни краища на света, като едно от най-романтичните крайбрежия, това на Амалфи, и родното място на изумруда, но и от огнената природа на традиционната женска танго рокля, известна със своя цвят и асиметрични подгъви. Чрез извивките и цветовете на скъпоценните камъни всяко бижу изразя усещане за свобода, подчертава благородния характер на собственика и орисията му за изобилен живот.

Ювелирите на марките използват бяло и жълто злато с проба 750 и винаги щамповано вътре в бижутата, а всички диаманти са щателно поставени с перфектна центровка. Резултатът създава комбинация от несравнима дисперсия, сцинтилация и блясък. Диамантите, използвани в Mi Amor са строго класифицирани, цветът е D-F или G-H, а чистота WS-VS или VS-SI.

Mi Amor са за жената ,която иска да се чувства винаги красива, напомня да бъде вярна на себе си и да се гордее с индивидуалността си!

ОЩЕ ЗА Mi Amor BULGARIA :

Мi Amor е арменска марка за бижута основана през 2014 година.

Преди да се превърне в един от големите бижутерийни брандове,  семейството на Артур Гаспарян в Армения са били притежатели на малък бижутерски магазин, а   занаята им който се предава вече три поколения през годините ги утвърждава като вече наложен бранд сред бижутата.

Първите си стъпки в големия бижутериен бизнес започва дядото на Артур Гаспарян, който днес е собственик на бранда в момента и развива бизнеса успешно през последните години.

Производственото ателие, в което работят над 50 човека, притежава едни от най – добрите машини за полиране, родиране и шлифоване на диаманти и ювелирни изделия. Същите такива работя и използват само големите бижутерийни  брандове –  Cartier и Bulgari.

Собственичката на новия бутик у нас и представител на бранда MiAmor  – Илияна Гецова е създателят на новото бижу в центъра на София.

Завършила е Софийски университет със специалност Връзки с обществеността, с години практика в сферата на ПР-а и рекламата. Тя има и богат опит в сферата на естетиката – Мениджър и собственик е на EstheеPHARMA BULGARIA.

Нейната любов към  красотата и скъпите камъни ,както и възможността да контактува с техните любители и ценители я подтикват да поеме и това ново бизнес начинание.

 

Научете още на: https://miamor.bg/

Facebook: MI AMOR JEWELRY BG

Instagram: miamor_jewelry_bg