Marvel и Мария Бакалова ще си сътрудничат

Бургазлийката, която се прочу покрай ролята си на Тутар Сагдиев във филма „Борат 2“, има възможността да стане част от вселената на Marvel. Ето за какво иде реч:

 

По данни на американското списание Variety, 26-годишната българската актриса е напът да стане част от актьорския състав на нашумялата поредица „Пазителите на Галактика“. Тя ще си партнира с холивудски звезди от ранга на Крис Прат, Зоуи Салдана, Вин Дизел и Дейв Батиста. Кинолентата е предвидена да излезе по кината следващата година на 5-ти май.

„Пазителите на Галактика“.

Все още не е известно каква ще бъде ролята на Бакалова в третата и финална част на „Пазителите на Галактика“, ала по думите на режисьора и сценариста на визуалния разказ Джеймс Гън, героят на българката ще изиграе ключова роля.

Да, да, да, добре, предполагам, че трябва да бъда изненадан, че ви отне толкова време, за да го осъзнаете. Мария Бакалова е невероятна.“ – допълни Джеймс Гън („Умиротворителя“ (2022), „Супер“ (2010) ) чрез неотдавнашен туит.

Сънародничката ни не успя да скрие вълнението си и лично отговори на американеца в социалната мрежа Twitter: „Благодаря Ви @JamesGunn . Вие сте невероятен творец и за мен е огромна чест да работя с Вас! Вашата визия, вашето чувство за хумор, вашият талант са отвъд този свят! Наред с това Вие сте най-невероятният човек, когото някога съм срещала! Обичам Ви! Възхищавам Ви се!

Мария Бакалова.

Нека да припомним, че през 2021 г. Мария Бакалова бе номинирана за „Оскар“ за поддържаща женска роля във филма на Саша Барън Коен „Борат 2“. Тя не спечели наградата, но влезе в историята като първата българка с номинация от американската киноакадемия.