Любопитни факти за Лорън Санчес, любимата на най-богатия човек в света

Бившата телевизионна водеща Лорън Санчес и основателят на Amazon Джеф Безос отдавна не крият отношенията си. Двамата непрекъснато се появяват заедно на различни меоприятия, включително на неотдавнашния кинофестивл във Венеция. Разказваме най-интересното за  приятелката на милиардера, която през декември 2019-а ще навръши 50 години.

Започва кариерата си като репортер

След като завършва Южнокалифорнийския университет Лорън Санчес получава работа като репортер в телевизионния Канал 13 в Лос Анджелис, но прави първите си стъпки в журналистиката много по-рано  пишейки статии за студентски вестник.

Има лиценз за пилот

През 2016-а Санчес получава лиценз за пилот и днес има всички права и достатъчно опит да управлява самолет и хеликоптер. По думите на дамата интересът й към авиацията се е появил в най-ранна възраст благодарение на баща й, инструктор по летене и механик. „Израснах в хангар, но не знаех нищо за летенето“, каза Лорън в интервю за The Hollywood Reporter. Санчес неведнъж е казвала, че летенето и носи истински „мир и спокойствие“.

Има собствена компания, специализирана във въздушната фотография

Sanchez Black Ops Aviation е създадена през 2016-а. Операторите на компанията заснемат кадри от въздуха за много медийни гиганти, по-специално за Amazon, Netflix и Fox. Многозина са сигурни, че тъкмо благодарение на работата, Лорън се срещнала с бъдещия си партньор. Милиардерът планирал въздушна фотография за другата си компания (Blue Origin) и се  насочил специално към Санчес.

Участвала е в култовия филм „Боен клуб“

Преди 20 години Лорън изиграва ролята на водеща на новини в известния филм на Дейвид Финчър по романа на Чък Паланюк. Тя може да бъде видяна и в такива прочути ленти като  „След утрешния ден“ и „Фантастична четворка“.

Била е омъжена за агент от Холивуд

Лорън и един от изпълнителните директори на холивудската агенция WME Патрик Уайтсел сключват брак през 2005-а. Съпрузите имат син и дъщеря (Санчес отглежда и сина си от връзка с футболиста Тони Гонсалес). През април 2019-а Лорън подаде молба за развод с Уайтсел, но според някои информации двамата не живеят заедно от миналата есен. В същото време те успяват да поддържат топли приятелски отношения – Патрик даже подари билети на Лорън и Джеф за Уимбълдън.