Кино: Мария Бакалова с две нови заглавия

Бургазлийката, която е все по-ухажвана в Холивуд, ще участва в два нови филма на Netflix.

 

 

Макар ролята на Мария в „Борат 2“ да не показа пълния потенциал на нашата сънародничка, участието ѝ там определено ѝ отвори вратите в Холивуд. Все повече холивудски звезди искат да се запознаят със симпатичната дама, а предложенията за участие в нови заглавия не спират.

Мария Бакалова.

Затова не е чудно, че докато в кината в България таман тръгна новата лента с участието на 26-годишната актриса – „Убийствена игра“, Мария се готви да играе в още два кинематографски проекта на Netflix.

Единият от тях е Fairyland, базиран на едноименната книга на американката Алисия Абът. Действието в нея се развива през 70-те години на миналия век, в Сан Франциско, и разказва за избухналата тогава епидемия от СПИН. С проекта първоначално се захваща София Копола, дъщеря на именития кино деец Франсис Форд Копола. Ала поради незнайни все още причини, София ще бъде само продуцент на заглавието, докато негов режисьор ще бъде дебютантът Андрю Дърхам.

Другият филм е Unfrosted, който също така е и режисьорският дебют на комедийната американска звезда Джери Сайнфелд. Жанрът му е по-ведър и ще ни пренесе през 60-те на XX в., в щата Мичиган, където компаниите Kellogg’s и Post се състезават да създадат торта, която може да промени закуската завинаги. В лентата Бакалова ще си партнира с холивудски звезди като Хю Грант, Мелиса Макарти и Ейми Шуимър.