Как Тейлър Суифт прекарва времето си под карантина

Преди броени дни ви разказвахме какво прави по време на пандемията брилянтната Джейн Фонда, сега дойде ред да узнаете за ежедневието на кралицата на кънтри музиката Тейлър Суифт.

 

Въпреки че изпълнителката е анулирала всичките си концерти за 2020-а, заради пандемията от коронавирус, тя все пак успява да запълни времето си и да не скучае, например да се наслаждава на филмите от Златния век на Холивуд или да си играе с трите си котки – все неща, за които не ѝ оставаше много свободно време.

Тейлър и трите ѝ котки: Бенджамин, Оливия и Меридит.

Разбира се, все още не се знае къде и с кого се е самоизолирала поп звездата: дали в някой от многото си имоти в Съединените щати, или в Лондон при приятеля си Джо Алуин.

Между другото, тя сподели малко подробности от ежедневието си с няколко медии като списание People, радиокомпанията SiriusXM и социалната мрежа Instagram.

Знам, че по време на карантината, аз и много от моите приятели, прекарваме времето си разговаряйки с нашите любими хора чрез приложението за видео разговори FaceTime. – споделя Тейлър. – Мисля, че е много важно, да успяваме да се свържем дигитално с нашите близки, все пак изолацията не трябва да бъде всеобхватна. Дори да сме се самоизолирали физически, ние все още можем да поддържаме връзка или да играем на игри с нашите семейства и приятели с помощта на мобилните си телефони – това е едно от най-гениалните постижения на модерните технологии.“.

Кралицата на поп музиката не забравя и приятелите си – миналата седмица изпрати прекрасен букет за 25-ия рожден на приятелката си Джиджи Хадид, на който, за съжаление, не успя да присъства. 

Другите весели занимания на 30-годишната американка включват чаша хубаво вино, докато готви, слушането на ретро хитове, грижите за любимите ѝ котки: Мередит, Оливия и Бенджамин, чиито фотографии често споделя в социалните мрежи. Освен това гледа стари, класически филми – най-вече тези на кинорежисьора Алфред Хичкок: „Никога не бях гледала „Прозорец към двора“ и ако вие още не сте – давайте! В него участва самата Грейс Кели, феноменален е!“.
Тейлър Суифт е от хората, които помагат с каквото могат в борбата с коронавируса. Неотдавна плати трудовите възнаграждения и здравните осигуровки за следващите три месеца на всички служители от музикалния магазин „Grimey’s“ в град Нашвил, Тенеси, откъдето започна музикалната ѝ кариера. Също така ѝ стана навик да превежда по 3000 долара на свои фенове, след като прочита в социалните мрежи за финансовите им затруднения по време на извънредното положение. Сред щастливците е Саманта Джейкъбсън, която след като бе съкратена от Walt Disney World Resort в Орландо, Флорида, получи лично съобщение за финансовата подкрепа от певицата.

Не спирам да се възхищавам на нашите лекари и на всички хора, които постоянно рискуват живота си за нас в тези трудни времена. Те наистина ми вдъхват кураж да продължавам да помагам с каквото мога. Мисля, че точно сега е моментът, в който трябва да бъдем човечни повече от всякога.“ – сподели Тейлър Суифт със SiriusXM.