Как да ѝ предложа брак? 3 нестандартни начина да направите предложението си незабравимо

 

 

Да сложите пръстена на дъното на чаша шампанско или пък сервитьорът да го донесе с десерта – струва ви се прекалено банално, нали? Предложение пред Айфеловата кула също е доста романтично, но… някак си също изтъркано.

Ето защо в сезона, в който романтиката витае из въздуха и всяко райско място за почивка мирише на любов, ние избрахме за вас 3 нестандартни начина да направите предложението си незабравимо.

1. На балон

Представете си как балонът се издига, адреналинът се покачва, дамата Ви е изключително развълнувана заради преживяването, а гледката спира дъха и на двама ви. Показвате ѝ нещо уникално в далечината, а когато тя се обръща към Вас – Вие сте вече на колене, държейки прекрасен диамант в ръцете си – любимата Ви ще изкрещи „ДА“ толкова силно, че ще я чуят и на земята!

Романтичен полет с балон.

2. Под вода

На почивка сте на прекрасен морски курорт. Може да е някоя различна дестинация като Йордания, например, или някой приказен остров – Мавриций, Бора Бора, Младивите… Морето, топлото време и вкусните коктейли ви карат да се чувствате все едно сте в първия месец на връзката си. Събуждате се, излежавате се, закусвате с изглед към морето и отивате да се гмуркате както се планували. Това, което тя не знае, е че Вие предварително сте говорили с инструкторите и сте уредили цяло подводно шоу. Представете си изненадата ѝ! Това със сигурност е предложение, което ще се помни цял живот!

Подводна романтика.

3. На концерт

Подарявате ѝ билет за концерт на любимия ѝ изпълнител. Отивате заедно, а тя изгаря от радост – и защото този билет е подарък от Вас, и защото ще види звезда, която обича. Светлините угасват, прожекторът светва. Но не е насочен към певеца, а към вас. Зениците ѝ се разширяват от изненада, когато вижда себе си на видеостената. Обръща се и Вие вече сте коленичил, държейки микрофон и обяснявайки се в любов пред няколко хиляди души! Е, ще е трудна организация, но пък ще си заслужава!

Любов без сценична треска.