Къде е Кайли Миноуг, една година след лансирането на виното ѝ?

Преди година поп звездата Кайли Миноуг реши да пусне на пазара собствена марка вино – Kylie Minogue Wines. Алкохолната напитка Kylie Minogue Rosé бързо се превърна в тотален хит, като първоначално се продаваше само в британската верига супермаркети Tesco. Но Кайли Миноуг доказа, че е не само топ певица и актриса, но и блестяща бизнесдама и винопроизводител. А ето какво се случва в днешно време с изпълнителката на Spinning Around, която неотдавна отпразнува своя 53-ти рожден ден.

 

От 2020-а насам Кайли Миноуг не само е продала над 1 млн. бутилки Kylie Minogue Rosé, което вече може да бъде намерено в повечето супермаркети, но лансира и други сортове вино като просеко и Крю Клас Розе. Впрочем, по онова време, суперзвездата изкара и петнадесетия си студиен албум – Disco, но като че ли повече се интересуваше от успехите на новия си бранд.

Шардонето на Кайли Миноуг и Howard Park Wines.

Наистина е невероятно колко много хора бяха привлечени от нашето портфолио с вина. Най-вече, като се има предвид, че виното ми излезе на пазара по време на локдауна, така че явно другата част от вълшебството на успехите ми се дължи изцяло на самото розе. То наистина бе създадено с невероятно много любов, така че съм силно трогната от факта, че мнозина избраха именно него за техните специални поводи.“ – споделя развълнуваната 53-годишна австралийка пред списание Grazia.

Започнах с този проект ей така – на шега“ – разказва Кайли. „Но колкото повече навлизах в материята, толкова повече растеше желанието ми да се посветя на това ново начинание, колкото и да ми е запълнена програмата. Наистина имам невероятен екип, който ми помогна много с винопроизводството. Даже, докато бях в Австралия, успях да посетя два много известни производителя: Howard Park Wines в красивия регион на река Маргарет в Западна Австралия – произвели моето хитово шардоне, и De Bortoli в долината Яра, щата Виктория – „виновниците“, които стоят зад продукцията на моето вкусно пино ноар.“

Kylie Minogue Rosé.

Разбира се, трябваше и да „поуспокоя малко топката“ – по време на карантината нито пътувах, нито изнасях концерти. Но от друга страна направих нов албум, научих се не само как да работя в собственото си домашно звукозаписно студио, но и куп други полезни неща. И макар това да беше много освобождаващо, сериозно ми липсват концертите и срещите с верните ми фенове. Така мечтая за деня, в който най-накрая ще успея да стартирам турнето, посветено на новия ми албум Disco. Бъдете нащрек!“