Кайли Миноуг ще отпразнува рождения си ден с бутилка вино

Честит рожден ден на очарователната певица от Австралия, която днес, 28-ми май, стана на 52 години. По този повод тя реши да отбележи празника си по доста интересен начин.

 

 

Кейли Миноуг възнамерява да лансира собствена марка вино розе, присъединявайки се към тренда на някои нейни колеги: „Изпитвам голяма страст към розето и се трудих в продължение на две години, за да създам моя бранд Kylie Minogue Wines. Работейки с брилянтния екип на Benchmark Drinks ние създадохме розе, в което съм напълно влюбена – то е свежо, леко и в перфектния нюанс на розовото.“

Впрочем бутилката вече е била забелязана от няколко местни жители в супермаркетите на Обединеното кралство, въпреки че все още не е пусната официално в продажба. Според някои съобщения, именно изненадата на купувачите, виждайки стъкленото шише с нейното име, е довела до масовото изкупуване на алкохолния продукт в редица магазини. До този момент цялостната оценка на виното остава положителна. Това си пролича от няколко коментара на потребители в Twitter, според които „Сякаш имаме ново оправдание да пием повече вино“ и „Най-хубавото розе на всички времена!“.

Розето на Кайли Миноуг.

Британската компания Benchmark Drinks оценява виното като „елегантна смес, направена по поръчка от най-добрите сортове грозде Каринян и Каберне Совиньон, събрани от слънчевите региони на южното френско крайбрежие, прочути с иновативното си лозарство. С вкусно плодово и свежо първо впечатление, луксозното питие се отличава с бледорозовия си нюанс и деликатните си примамливи аромати на пресни летни плодове и бели цветове. Изискани и освежаващи те непременно ще оставят невероятно фруктово и наситено усещане върху вашето небце.

Очаква се розето на Кайли Миноуг да дебютира официално на пазара до броени дни и да бъде на достъпни цени.

Кайли Миноуг с колегата си Джейсън Донован.

Да припомним, че култовата звезда става известна на широката публика с ролите си в няколко австралийски сапунени опери през 80-те години на XX век, преди да се насочи изцяло към музикалната кариера. Част от вечните ѝ хитове включват „I Should Be So Lucky“, „Can’t Get You Out Of My Head“, „In My Arms“, „Chocolate“, „Slow “ и „Spinning Around“.