Интересни факти за звездата от „Ергенът“ – Виктор Стоянов

Откакто на 19-ти февруари тази година стартира българската версия на нашумялото риалити шоу – „Ергенът“ – българският фитнес модел и управител на фитнес Виктор Стоянов се прочу многократно. И защо не? Виктор е красив, интелигентен, чаровен, кавалер и преди всичко – необвързан. А ето и няколко интересни факта за шармантния ни сънародник:

 

Виктор Стоянов е родом от София, на 31 години и успешен фитнес инструктор, управител на фитнес зала (Fast and Fit в SkyCity Mall, София), модел, посланик на магазина за фитнес добавки Healthstore, а и вече телевизионна звезда. Славата му тръгва стремглаво нагоре, след като решава да участва в първия български формат на популярното американско предаване „Ергенът“ (The Bachelor).

Идеята е проста – всеки сезон се избира един привлекателен ерген, за чиято ръка се надпреварват множество необвързани жени. Ала именно от „Чаровния принц“ зависи дали ще избере тази дама, която ще го обикне заради човека, който е, а не заради имиджа, парите и славата му. Българската версия, излъчвана по BTV, и снимана в частния луксозен комплекс „Гьокче Гемиле“ в близост до град Фетхие, Турция, също не се различава от оригиналната английска.

И макар повечето участнички да не са сред най-блестящите ни сънароднички, славата на фитнес модела е в своя апогей. Интересно е да се спомене, по данни на „24 часа“, че именно майката на Виктор го мотивира да преследва и телевизионна кариера и да не се отказва от участие, тревожейки се да остави фитнес залата в SkyCity Mall за немалко време.

Така преди няколко дни, по време на епизод 4 на „Ергенът“, Виктор Стоянов покани цели 10 дами. Те трябваше да отговорят на няколко въпроса, свързани с неговата личност. Всеки от тях разполагаше с 4 възможни отговора, а ето и какво се разбра за самия пленител на сърца:

1. Кой е любимият му филм? – „Интерстелар“ (2014).

2. Коя е любимата му песен? – „Хотел Калифорния“ на „Ийгълс“.

3. Любимото му хоби? – Карането на мотор.

4. Любимата му храна? – Пица.

5. Колко деца би желал да има Виктор? – 2 деца.

6. В какво или кого би се преродил, ако можеше да избере? – В Супермен.

7. На коя знаменитост приятелите му най-често го оприличават? – Супермен.

8. Кой е най-скъпият подарък, който някога е правил на жена? – Кокиче, изровено от градинката зад блока.

9. На колко години се влюбва за пръв път? – На 16 години, в дъщерята на един от треньорите по време на Балканското първенство в Истанбул, което печели. (преди фитнеса Виктор е част от националния отбор на България по гребане).

10. Кой е най-романтичният жест, който някога е правил спрямо жена? – Да направи закуска.