Удобство и стил със спортните дрехи на Body Engineers

Марката на космическия инженер, предприемач и културист Тави Кастро е сред най-добрите за спортни дрехи и аксесоари.

 

Body Engineers е един от най-нашумелите брандове за спортни дрехи и аксесоари в момента. Дрехите са дизайнерски, удобни и с уникален, специфичен стил. Те са най-вече направени от бамбук – по-щадящ природата от памука, който не само затопля тялото през зимата, но и го прохлажда през лятото. Мъжката секция включва анцузи, потници, тениски, бельо, както и фитнес ластици, сакове, чанти и парфюм. За дамите също има доста богат избор.

Шедьоврите на Тави Кастро могат да бъдат поръчани от официалния сайт на лейбъла – https://www.engineered-life.com/product-category/men/. , като те биват доставени и до България чрез услугите на немската транспортна фирма DHL. Цените са в евро, щатски долари или британски паундове. В момента има големи намаления във виртуалния магазин.

Октавио Робърт Магинис „Тави“ Кастро се ражда на 3-ти февруари 1990 г. в Гуадалахара, Мексико. На 4-годишшна възраст се премества със семейството си в Канада (град Едмънтън, Албърта). Започва да се занимава с футбол и на 17-годишна възраст се премества в Кралство Нидерландия, за да гради кариера като футболист. Но след дълго се дипломира от Техническия университет в Делфт със специалност космическо инженерство. Освен че се запалва по културизма и печели няколко международни конкурса на Musclemania, междувременно започва да работи и като DJ. През 2012-а основава и успешния си бран Body Engineers. Оженен е за българския фитнес модел и треньор Янита Янчева, с която имат дъщеря.