Идеи за есенно палто ала Меган Маркъл

От деня, в който Меган Маркъл застана под прожекторите редом до принц Хари, стилът й на обличане стана обект на интереса на редица модни фотографи. Напоследък тя няма много изяви и ангажименти, но като дойде времето да облечем по-дебели връхни дрехи, решихме да почерпим вдъхновение от нейния елегантен стил. Маркъл притежава огромна колекция от палта, но ние се спряхме на петте модела, с които най-често сме я виждали.

 

1. Бежово палто

Нееднократно Меган се е появявала с бежово палто. Причината да избере този неутрален цвят са различни. Веднъж споделя пред модни списания, че го прави, за да не засенчва кралицата и по-възрастните членове на кралското семейство, а друг път –че това е нейният цвят – цветът,  в който се чувства и елегантно, и най-удобно.

2. Палто с колан

Палтото с колан е винаги на мода и Маркъл има множество такива модели в най-различни цветове. И когато беше бременна през 2018 г. носеше сиво палто с колан на Soia & Kyo, и след като роди, отново избра същия тип връхна дреха – този път – на марката Sentaler.

3. Палто с двуредно закопчаване

Един от любимите модели палта на Меган Маркъл е този с двуредно закопчаване. С подобна връхна дреха тя впечатли всички, когато бе на посещение в Шотландия през 2018 година. Тогава тя заложи на шотландското каре и направи още по-силно впечатление от обичайното, предвид факта, че традиционно предпочита едноцветни палта.

4. Тренчкот

Всяка елегантна дама има в гардероба си тренчкот. И Меган също – може да се похвали с цяла колекция, в която доминират моделите в маслиново и бежово. Виждали сме я да носи и палта в по-светли цветове – „дебютира“ с тях, когато през 2018 г. тръгна с принц Хари на 16-дневно кралско турне в Австралия. Тренчкотът е идеален, когато трябва да се комбинира – подхожда и на рокля, и на дънки.

5. Палто без копчета

Някой на шега ще нарече връхните дрехи без копчета – одеяла. Но палтата, които носи Меган Маркъл и нямат копчета, далеч не са безформени. Вярно, сред тях има и такива, които сякаш са няколко размера по-големи от нейния, но въпреки това й стоят красиво. Палтото без копчета й придава определена свежест – знак е, че дори като част от кралското семейство не е забравила за старите си предпочитания. Избира най-вече на убити цветове, тъй като те са непретенциозни – внушават идеята за уют и удобство – 24 часа – седем дни в седмицата.