Херцозите на Съсекс пак изненадаха всички

За пореден път скандалната двойка успя да сюрпризира всички. Преди броени дни се разбра, че промените пряко засягат и британския кралски двор. Ето за какво иде реч:

 

Принц Хари и Меган Маркъл очакват второ дете, а какъв по-добър начин да споделят новината официално със света на 14-ти февруари. Но защо точно тази дата? Да припомним, че през 1984 г. принцеса Даяна също използва Деня на влюбените, за да обяви, че с принц Чарлз очакват втория си син – Хари.

 

Хари и Меган с първородния си син Арчи.

Младото семейство дори нае и общ приятел-фотограф, който да увековечи момента. Черно-бялата снимка на Мисан Хариман представя брата на Уилям, седнал на поляна с боси крака, а съпругата му е положила глава на колената му. Наред с това ръката ѝ е сложена върху издайническия ѝ корем.

Мег, бях свидетел на вашата сватба и на началото на вашата любовна история. Затова за мен е такава чест да запечатам този момент. Поздравления за херцога и херцогинята на Съсекс за тази радостна вест.” – гласи посланието на Хариман под фотографията.

В интерес на истината, по този начин нещата се променят допълнително за случая Megxit, защото това ще бъде първото правнуче на Елизабет Втора, което ще се роди извън Великобритания.

Това е наистина много щастлив момент и за двамата родители, тъй като миналия ноември американската актриса сподели с много мъка, че е претърпяла спонтанен аборт през юли същата година.