Golden Globes 2021: Тина Фей и Ейми Похлър поемат щафетата от Рики Джървейс

Въпреки че 77-та церемония по връчването на престижните награди се състоя преди броени дни, а до следващата остава цяла година, имената на на новите водещи са вече известни. Ето какво нaучихме до този момент:

 

Няма съмнение, че британският комик Рики Джървейс е сред знаковите водещи на „Златен глобус“, макар че това бе последната му изява като домакин на събитието. Уникалното му чувство за хумор, понякога по-грубо и дръзко от приетото, и талантът му,  носеха истинска радост на публиката. Но, както се казва, „всичко хубаво си има край“. Впрочем тазгодишната изява бе пета за Джървейс, така че в оттеглянето на звездата няма нищо изненадващо. Впрочем решението, кои ще са домакините на следващото издание, не закъсня.

Телевизионният канал NBC обяви, че любимият на мнозина комедиен тандем – Тина Фей и Ейми Похлър, ще забавляват гостите на 78-то издание на „Златен глобус“ догодина.  „NBC винаги е бил дом на двама от най-забавните хора на планетата – Тина Фей и Ейми Похлър – затова бяхме  нетърпеливи да съобщим веднага добрата новина, че отново ще са водещи.“ – коментира Пол Телеги, председател на NBC Entertainment.

Двете актриси са познати на публиката от съвместното им участие в комедийното шоу „Saturday Night Live“, както и във филмите „Сестри на макс“, „Гадни момичета“ и „Wine Country“ на Netflix. Двете бяха водещи на церемонията за връчване на „Златен глобус“ три поредни години – от 2013-а до 2015-а, след което обявиха, че отстъпват честта на някой друг. Но по всичко личи, че са променили намеренията си.

Тина – отляво и Ейми – отдясно.

„Няма как да се отрече, че комедийната химия на Тина и Ейми е заразна.“ – допълва Лоренцо Сория, президент на Асоциацията на холивудската чуждестранна преса. „Нямаме търпение отново да видим динамичното дуо на сцената.“