Гал Гадот – новата мащеха на Снежанка

Израелската суперзвезда се присъединява към актьорския състав на игралната версия на „Снежанка и седемте джуджета“ на Disney. Ето какво друго се знае до този момент:

 

По данни на американската медия Deadline, Гал Гадот е в процес на финално договаряне с продуцентите за изиграването на иконичната роля на Злата кралица – мащехата на Снежанка. Както Banker Special писа, ролята на красивата девойка с кървавочервени устни, бяла кожа и гарвановочерна коса е поверена на американката Рейчъл Зеглер, а по план снимките ще започнат през 2022 година.

Бенж Пасек и Джъстин Пол.

Разбра се и кои ще са главните „виновници“ за саундтрака към филма – това са носителите на „Оскар“ и „Тони“ Бенж Пасек и Джъстин Пол. Да припомним, че музикалното дуо е отговорно и за успехите на „Ла Ла Ленд“ (2016), „Най-великият шоумен“ (2017) и наскоро излезлият „Скъпи Ивън Хансен“ (Dear Evan Hansen). Макар и със сигурност да има нови включени песни към филмовата музика, Пасек и Пол ще гледат да се придържат максимално и към оригиналния саундтрак на анимацията от 1937-а: дело на Франк Чърчил, Пол Смит и Лий Харлайн.

Анджелина Джоли и Кейт Бланшет.

Любопитно е да се спомене, че докато на продуцентите им отне доста време да намерят подходящата актриса за образа на Снежанка, те много преди това си набелязаха 36-годишната израелка за злокобния герой. Сега Гал ще бъде наравно с колежките си Анджелина Джоли и Кейт Бланшет, които преди нея изиграха двама от най-големите злодеи на Disney – Злодеида и Лейди Тримейн (мащехата на Пепеляшка).