Петък, 5 ноември – С остър поглед за слабите места

Днес на небето ще наблюдаваме три големи промени.

Първата – днес и утре (6-и ноември) ъгълът между орбитите на Слънцето и Уран ще е 180 градуса и те ще са в опозиция. Това ще се отрази като прибързаност в действията ни, съпротиви и бунтове, както и желание вече взети решения да се променят.

Втората промяна – Венера преминава в Козирог. Ще го почувстваме като засилено желание за повече стабилност и надеждност. Венера ще остане в Козирог до 6 март 2022 година. Тя ще стане ретроградна на 19 декември 2021 г. и ще остане такава до 29 януари. Може би в този промеждутък ще възобновите стари бизнес отношения или при вас ще се върне някоя стара любов. Венера в Козирог сега се свързва с лоялността, отговорността и последователността в партньорските отношения.

Третата промяна – Меркурий преминава в Скорпион. Това ще засили възстановителните ни сили и способности. Ще увеличи нашата наблюдателност и прозорливост – по-бързо ще стигаме до същността на нещата и ще бъдем с по-остра и точна преценка. По различни финансови и парични въпроси веднага ще виждаме решението, а ако ни отправят бизнес предложения още в самото начало ще ни стават ясни слабите им места и подводните камъни.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овните ще работят усилено по окрупняването на бизнеса си. И ще са силно разстроени, ако не постигнат целите си. Важно е да бъдат по-търпеливи и да заложат на постепенните и дългосрочни натрупвания.

Телците днес ще си получат обратно дадени заеми. За тях денят изглежда много благоприятен от финансова гледна точка.

Близнаците този петък малко ще помързелуват и няма да полагат особени усилия. Освен това ще се държат като фаталисти и ще убеждават хората около тях, че, ако им е писано да спечелят от дадена сделка, това ще стане така или иначе – без да си дават голям зор.

За Раците денят ще бъде наистина фантастичен. Възможно е да ги повишат, кариерата им ще процъфтява. Но е добре да не се държат прекалено самоуверено. Препоръчително е и да помагат на колегите си, когато ги помолят за помощ.

Лъвовете ще излъчват положителна енергия и това ще им помогне да развият творческите си идеи в максимална степен. Ако напишат сценарий за филм, могат да очакват, че не само ще бъде сниман с голяма звезда в главната роля, но и че ще спечелят престижна награда.

Девите ще имат много неизпълнени задачи и висящи ангажименти и това ще ги изнерви. Ако се концентрират, е възможно да постигнат всичките си цели преди изтичането на крайните срокове.

Везните ще се чувстват стресирани, тъй като няма да могат да видят никакъв реален резултат от упоритата си работа през първата половина на деня. В същото време вечерта ще са наясно с отговорите на всички измъчващи ги въпроси и с чиста съвест ще посрещнат уикенда.

За Скорпионите е важно да не забравят, че големи инвестиции се правят само с добре планирани действия и без импулсивни решения. Ако имат някакви притеснения, е добре да си възстановят вътрешното спокойствие, като си направят дребни подаръци – албум с фотографии или чифт елегантни обувки.

 

За Стрелците е препоръчително да ограничат ламтежа за пари и власт и да се придържат към рутинните си ангажименти и задължения. В близко време ще постигнат успехи, които ще ги удовлетворят и ще са полезни за вътрешното им духовно израстване.

Козирозите могат спокойно да инвестират финансите си в различни правителствени схеми, тъй като те ще им гарантират повече стабилност и възвръщаемост. Като цяло денят обещава да е много благоприятен за тях най-вече по отношение на увеличаването на авоарите им.

Водолеите трябва да са особено внимателни, когато взимат решения, свързани с износ на стоки или фондови пазари. Препоръчително е да избягват хазартни дейности, защото в противен случай ще им се наложи да натрупат горчив опит.

Рибите ще се чувстват напрегнати в работата, ще трябва да полагат повече усилия. Но още в рамките на деня ще разберат, че си е струвало и ще намерят решение на проблемите, които ги измъчват от доста време насам.