Ева Лонгория заменя Америка с Европа

Звездата от „Отчаяни съпруги” напуска Бевърли Хилс, за да се установи със семейството си в европейски град.

 

По информация на Daily Mail, американската актриса от мексикански произход и съпругът ѝ – мексиканецът Хосе Бастон, са взели решението да се установят в Кралство Испания. По-точно – в град Марбея.

Ева Лонгория със сина и съпруга си.

Това се потвърждава и от факта, че разкошната им къща в Бевърли Хилс (състояща се от осем стаи), е обявена за продажба, като цената ѝ е около 18 млн. евро.

Къщата на Ева Лонгория в Бевърли Хилс.

В интерес на истината, въпросното имение в Марбея бе закупено от 49-годишната звезда още в началото на 2023 година. То разполага с шест спални и седем бани и се разпростира на площ от 1531 кв. м., в които влизат още вътрешен басейн, сауна и фитнес зала.

Задният двор на актрисата в Марбея.

„Още първият път, когато посетих Марбея, преди около 20 години, се влюбих от пръв поглед. Още тогава се зарекох, че някой ден ще заживея тук.“ – неотдавна сподели самата Лонгория по време на интервю.

Ева Лонгория в Марбея.

Главната причина, обаче, се оказва, че Ева и Хосе искат 5-годишният им син Сантяго да живее далече от лошите влияния на Холивуд. Място, където Сантяго ще бъде заобиколен от природа и красота. Наред с това близък до тях източник съобщава на Daily Mail, че Холивуд вече им е дал всичко, което са пожелали, като сега ще се концентрират най-вече върху семейството си.

Центърът на Марбея.

Любопитно е да се спомене, че Ева Лонгория е родена и израства в Съединените американски щати (Корпус Криси, Тексас), но чак през последните десетилетия впряга повече усилия да се научи да говори на испански. Език, който не е бил употребяван много в дома ѝ, за да могат четирите дъщери на Енрике и Ея Лонгория – като имигранти – да се научат да говорят безупречен английски. Даже чаровната актриса започва да се учи на езика на Сервантес чак през 2009 г., като при всяка възможност по време на испанскоговоримо интервю или предаване полага усилия, за да говори на майчиния си език.