Елън Дедженеръс – новата съседка на принц Хари и Меган Маркъл

Преди броени дни се разбра, че известната телевизионна водеща си е купила луксозно имение в Монтесито, окръг Санта Барбара, Калифорния. Тя не само е платила сумата от 49 млн. долара, но вече официално е съсед на херцозите на Съсекс. Ето за какво става дума:

 

Въпреки че за Елън 2020-а се оказа доста трудна и стресова година, както вече писахме – https://special.bg/kak-izvestnata-televizionna-vodeshta-elan-dedzheneras-izvednazh-se-okaza-toksitchna/ , това не ѝ попречи да похарчи милиони долари за нови луксозни придобивки. По данни на The Wall Street Journal, през септември джобът на противоречивата водеща е олекнал с 49 млн. долара, за придобиването на имението-бижу на Денис Милър от шоуто Saturday Night Live. Макар че Дедженеръс се прочу през годините с мерака си да купува и да продава богаташките си жилища – особено на други холивудски звезди, според списание Variety това е най-скъпият ѝ трофей досега.

Сателитна снимка на новото имение на Елън Дедженеръс .

Свръх луксозният имот се простира върху площ от 4.3 акра и включва огромно имение, къща за гости, басейн, обособен гараж и плевня, проектирана от награждавания архитект Том Кундиг. Въпреки че няма много снимки на мястото, съпругата на Милър, Каролин Еспли-Милър, успя да качи няколко фотографии в Instagram профила си. От тях се разбира, че красивата къща е построена в нидерландски колониален стил от Южна Африка.

В интерес на истината, Монтесито винаги ще заема специално място в сърцето на Елън Дедженеръс, независимо че преди това е живяла в Малибу и Бевърли Хилс. Една от причините е, че много от известните ѝ приятели като Опра Уинфри и Гуинет Полтроу също живеят там. Освен това през август Монтесито стана и новият американски дом на принц Хари и Меган Маркъл, както вече писахме – https://special.bg/noviyat-dom-na-megan-markal-i-prints-hari-v-santa-barbara/ .

Любопитно е да се спомене, че според американската компания за недвижими имоти Zillow, цената на едно жилище в луксозното населено място се оценява на около 3.4 млн. долара.