Дженифър Анистън с 8.5 млн. харесвания в Instagram за селфи с „Приятели“

Актрисата Дженифър Анистън, известна с ролята си на Рейчъл в телевизионния сериал „Приятели“, си откри акаунт в Instagram, който се срина за кратко време поради големия брой хора, които искаха да видят снимката.

В първия си пост тя показа събирането на екипа на „Приятели“, публикувайки селфи с останалите петима свои колеги в сериала. Снимката показват актьорите Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър.

„Сега сме ПРИЯТЕЛИ и в Instagram. Здравей, Instagram! “, написа Анистън и само през първия час над 115 хиляди души се абонираха за нейния акаунт. За четири часа нейният пост сдоби с над 3 млн. харесвания. Дженифър Анистън е известна с това, че дълго време отказваше да се присъедини към тази социална мрежа. Но само след 20 часа под публикацията й вече имаше 8.5 млн. харесвания, като почти 7 млн.души са се абонирали за Instagram звездите.

Ситкомът „Приятели“ за живота на шестима млади хора в Манхатън продължи от 1994 г. до 2004 г., заснети са общо 10 сезона. През тази година сериалът навърши 25 години, но славата му все още е жива и е част от младежката поп култура.

През 2018-а видео услугата Netflix качи всичките 10 сезона на „Приятели“ на платформата си. Днните показват, че сериалът продължава да се гледа от млади хора, а неотдавна модни брандо като Zara, Mango и Primark направиха тениски със сцени и реплики от популярната поредица.