Дженифър Анистън разкри намерения около бъдещето на сериала “Приятели”

Феновете на хитовия телевизионен сериал се надяват да гледат отново любимите си герои след последния епизод излъчен през 2004 година. Звездите Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър са обект на постоянни подпитвания за евентуалното завръщане на култовата поредица.

Въпреки че и шестимата разясниха, по едно или друго време,  че не ги интересува какво се случва с бандата след финалната серия, самата Анистън сподели при неотдавнашното си гостуване в шоуто на Елън Дедженеръс, че има идеи за нещо подобно на продължение,  с което желаят да зарадват почитателите.

„Ще се радваме да направим нещо, но още не знаем какво ще бъде това „нещо“. – сподели екранната Рейчъл Грийн по време на гостуването си при Елън Дедженеръс. – Опитваме се, наистина работим по въпроса.“

Това не е първият път, когато актрисата загатва за евентуалното завръщане на ситуационната комедия на екрана. Преди година, при гостуването си в шоуто на английския комик Джеймс Кордън The Late, Late Show with James Corden, актрисата  съобщи, че докато трите с Лиса и Кортни се надяват да има по-нататъшно развитие по тази тема, мъжката част от ситкома не е особено ентусиазирана.

Но под каквато и форма да бъде „възкресени“  „Приятели“, любителите на комедията със сигурност ще останат доволни. Засега обаче ще трябва да се задоволят с оскъдната информация за намеренията на звездите.