Джъстин Бийбър става част от „Приятели“

Очаква се канадската звезда Джъстин Бийбър да се присъедини към актьорския състав на култовия сериал „Приятели“, чийто специален епизод е в продукция. Ето какво се знае до този момент:

 

Както неотдавна писахме – https://special.bg/vetche-e-ofitsialno-v-vpriyateliv-se-zavrashta/ , популярните телевизионни серии „Приятели“ се завръщат със специален епизод, който много ще зарадва верните им фенове.

Да припомним, че по време на десетте сезона на сериала, негови гости са били всякакви именити личности като Брад Пит, Джулия Робъртс, Шон Пен, Рийз Уидърспун, Джордж Клуни и други. Така че едва ли има нещо изненадващо в това, че продуцентите искат да намерят друга звезда, която да се присъедини към актьорския състав на дългоочакваната серия. Според всекидневника „Сън“ това ще бъде много известен музикант, добре познат на младите поколения.

А това е именно Джъстин Бийбър.

Джъстин Бийбър.

Джъстин бе много поласкан да бъде поканен за снимките на специалния епизод на „Приятели“ и не би се притеснявал, ако му се наложи да облече много нелеп костюм. Всичко това прилича на военна мисия, а той се справя безупречно, опазвайки всеки детайл от бъдещия му ангажимент.“ – сподели неотдавна близък до него източник пред „Сън“.

Рос с легендарния му хелоуински костюм „Спутник“.

В интерес на истината, изпълнителят на Yummy сигурно ще се облече като легендарния „Спутник“. Става дума за смешния костюм на Рос, с който се появява на хелоуинския купон на Моника от 6 серия в 8 сезон. Това означава, че 27-годишен канадец ще се покаже облечен като огромен картоф с гевгир на главата си, от който стърчат няколко антени. Въпреки че появата на Джъстин може да бъде само камео (внезапно кратко появяване на известна личност във филм или театрална пиеса), феновете на певеца и „Приятели“ тръпнат в очакване.