Дуа Липа – също част от “Барби”

Британската певица също се присъединява към новия кинематографски проект на режисьорката Грета Гъруиг. Ето за какво става дума:

 

След като ирландската звезда от нашумелия сериал “Бриджъртън” Никола Кохлан малко или много потвърди участието си в предстоящия игрален филм за “Барби”, за който вече писахме, 26-годишната британка от албански произход също обяви, че ще я видим в него.

Никола Кохлан.

Все още не се знае в коя роля ще се превъплъти изпълнителката на Cold Heart. Ала мнозина прогнозират, че тя ще изиграе съперницата на Барби – Ракел. В интерес на истината, това ще бъде вторият кинематографски проект на Дуа Липа. Догодина излиза лентата на Матю Вон “Аргайл” (Argylle) – шпионски трилър, където музикантката ще си партнира с Джон Сина и Хенри Кавил.

Дуа Липа.

Впрочем, по информация на Кайл Бюканън, журналист от New York Times, макар и Марго Роби и Райън Гослинг да са новите Барби и Кен, не само те ще се превъплътят в емблематичната кукленска двойка. “Принцесата от Малибу” фактически ще бъде изиграна и от афроамериканката Иса Рей, и от бялата ѝ сънародничка Хари Неф, а гаджето ѝ – от руандеца Шути Гатва и азиатеца Симу Лиу.

Да припомним, че “Барби” на Грета Гъруиг излиза по кината на 19-ти юли 2023 година.