Дрейк с коледна изненада за феновете си

Канадският музикант реши да зарадва верните си почитатели със специален подарък за Коледа, който не е свързан с музиката. Ето за какво става дума:

 

Това е ароматизираната свещ Carby Musk, която ще омагьоса всекиго със своя „сладък мускусен и интроспективен парфюм, отдаващ чест на вашата красива, смела и брилянтна личност“. „Накратко тя ще ухае на Дрейк.“ – резюмира американският дилър Revolve.

Carby Musk все още не е пусната за продажба, но би трябвало скоро да се появи в уебсайта на Revolve, придружена от още четири други аромата. И петте ще са дело на бранда Better World Fragrance House, но за да я получите, трябва да платите сумата от 80 долара, докато цената за всяка от останалите четири свещи е 35 долара. Освен това в уебсайта и Instagram профила на марката все още няма информация за новите продукти, така че те трябва да се следят наравно с личния профил на Дрейк в социалната мрежа.

Очаква се свещта на Дрейк да се превърне в бестселър тази Коледа, но той далеч не е единствената звезда, лансирала подобни специфични продукти на пазара. Припомняме, че две от невероятните и странни ароматни свещи на Гуинет Полтроу – ухаещи на „вагина“ и на „оргазъм“ – отдавна се превърнаха в тотален хит. Колкото и налудничаво да звучи, щом продуктите се появят отново в личния ѝ сайт Goop, те биват моментално разпродадени.