Дрейк към Риана: „Лансирай новия си албум!“

Дрейк и Риана отново заедно? Бившата звездна двойка, която ту се събира, ту се разделя, демонстрира интересно поведение в социалната мрежа Instagram, още повече след като канадецът намеси дългоочаквания музикален албум на барбадоската певица. Ето за какво става дума:

 

 

По време на видео чат, създаден от DJ Spade в Instagram, двамата изпълнители започнаха да си разменят закачливи коментари един на друг. Така, след няколко реплики, Дрейк намеси очаквания от милиони фенове нов албум на чернокожата певица: „Дъбплейтовете (от анг. dubplate – израз, използван в музикалните среди за неофициално издадена музика, песен или сингъл) излизат прекрасни като тоналните кремове на Fenty Beauty.“ – правейки препратка към успешния козметичен бранд на Риана. Отговорът от нейна страна не закъсня: „Дайте вода на Дрейк.“.

След още няколко коментара, рапърът каза на изпълнителката: „Риана, пусни R12 сега.“ Припомняме, че звездата от Барбадос не е лансирала нова музика от последния ѝ албум „Anti“ през 2016 г., защото се посвети изцяло на козметичния си и моден бранд Fenty. Въпреки че Риана не се е отказала от кариерата си на певица, мнозина нейни фенове очакваха деветият ѝ музикален албум да излезе още миналата година, кръщавайки го „R9“. Така че Дрейк уцели точно в целта с този си коментар, а на нас ни остава само да чакаме и да видим, дали певицата наистина ще го лансира тази година.

Освен това, на 27-ми март, в полунощ, излезе новото парче „Believe it“, което е колаборация на Риана и канадския рапър PARTYNEXTDOOR – ярко доказателство, че гордостта на Барбадос не е зарязала пеенето.

Колкото до Дрейк и Риана – мнозина очакват двамата отново да се съберат. Освен, че искрата между двамата очевидно все още не е загаснала, неотдавна изпълнителката се раздели с бившото си гадже – бизнесменът от Саудитска Арабия Хасан Джамел, с когото излизаха няколко години.

В същото време Дрейк има син от френската певица Софи Брюсо, роден през 2017 година. Двамата нямат сключен брак и според мнозина – рапърът е необвързан. По всичко изглежда, че ако Риана и Дрейк решат отново да се съберат, не би имало никакви пречки помежду им – най-вече любовни.

Впрочем шестият албум на Лейди Гага, който бе предвиден да излезе на 10-ти април, трябваше да бъде отложен за момента, поради пандемията от коронавируса. Все още няма нова обявена дата на излизане.