Disney Wish – корабът на мечтите

Преди броени дни от „Дисни“ обявиха, че следващата година ще пуснат в експлоатация новия си круизен кораб – Disney Wish. Разказваме ви какво представлява луксозният плавателен съд с мечта в името си.

 

Лятото на 2022 г. – тогава е запланувано Disney Wish да бъде спуснат в открито море. Но този път феновете на Уолт Дисни няма да отседнат в поредния луксозен круизен кораб – Disney Wish ще пренесе всекиго в чудния и магичен свят на приказните анимации.

Така ще изглежда Disney Wish.

Ресторанти – вдъхновени от „Замръзналото кралство“ и „Киновселената на Марвел“, лаундж зона от тип „Междузвездни войни“ за възрастните и лаборатория за въображението за децата.

Ресторантът „Замръзналото кралство“ ще предлага и невиждано досега театрално изживяване.

Всяка една каюта, както и по-луксозните зони за отдих ще са като излезли от приказките: с неповторим и вълшебен интериорен дизайн. Да не говорим за фоайето – досущ като в замък.

Фоайето; в далечината се вижда златната статуя на Пепеляшка.

Лора Кабо, изпълнителен директор на Walt Disney Imagineering, обяснява пред туристическия сайт Travel + Leisure, че веднъж качили се, гостите никога няма да могат да забравят това изживяване, защото „ще се запознаят, ще вечерят и ще се забавляват с нашите знакови персонажи“.

Една от стаите, вдъхновена от „Спящата красавица“.

Това не е първият круиз на „Дисни“, като Disney Wish се различава от останалите, провокирайки любителите на приказките да се пренесат в един напълно вълшебен свят, веднага щом се качат на борда.

Лаундж зоната „Междузвездни войни“.

Любопитно е да се спомене, че името на плавателния съд не е избрано случайно. Корабът ще сбъдне най-съкровените желания на всеки един пасажер, точно както това се случва на героите в анимационните филми за Рапунцел, Пепеляшка и Снежанка.

Една от стаите, вдъхновена от „Пепеляшка“.

Чрез Disney Wish ние се надяваме да продължим да организираме най-вълшебните и релаксиращи морски ваканции, така, както ние го умеем. С висококачествено обслужване, забавления и грижи, осигурени от „Дисни“.” – обяснява Джош Д‘Амаро, отговарящ за увеселителните паркове на бранда.

Част от водните атракции.

Първото морско приключение ще започне следващата година на 9-ти юни и ще продължи пет дни, стартирайки от Порт Канаверал, Флорида, и финиширайки в Насау и Кастауей Кей (частният остров на „Дисни) на Бахамите. Резервации ще могат да се правят още към края на месец май, а пътуването ще бъде подходящо не само за родители с малки деца, но също и за юноши.  А оттук може да резервирате и вашето незабравимо преживяване – https://disneycruise.disney.go.com/cruises-destinations/list/#disney-wish .