6 холивудски актьори, които обичат да се грижат за външността си

Каквото и да казват за генетиката и естествената красота, най-магнетичните мъже на Холивуд отделят много време, за да се погрижат за себе си. И това е в реда на нещата, защото ако искат да отговарят на звездния си статут, трябва внимателно да следят за стила и за външния си вид. Разказваме ви за някои от най-известните холивудски актьори, които винаги изглеждат перфектно.

 

Райън Гослинг

Гослинг е един от най-прочутите и стилни любимци на жените в цял свят. Той знае със сигурност как да изглежда много по-млад от своите 40 години. Тайната на красивия му външен вид се крие в постоянните грижи за себе си, спортуването, здравословния начин на живот и, разбира се, на подкрепата на любимото му семейство. Неразделна част от красивата му визия е почти винаги перфектната брада, която изисква непрекъснати грижи и внимание от негова страна.

Райън Рейнолдс

Вторият Райън в нашия списък е не по-малко популярен сред дамите от първия, но външно двамата изобщо не си приличат. Райън Рейнолдс е  обичан не само заради искрящото му чувство за хумор и актьорското майсторство, но и заради стила и външния му вид, които с годините стават все по-привлекателни. На червения килим той винаги се появява с перфектната прическа и идеално скроен смокинг, под ръка с красивата си съпруга.

Крис Евънс

В обикновения живот Капитан Америка изглежда така, сякаш е готов всеки момент да спаси света. Актьорът Крис Евънс може да се похвали с огромен брой фенове по целия свят, които не крият, че го обичат заради мъжествения му външен вид. Актьорът постигна този резултат благодарение на големия брой часове, прекарани във фитнеса, и, разбира се, на висококачествената работа на стилистите. Важна част от образа му е и добре поддържаната брада, с която не се разделя от много години.

Хенри Кавил

Друг супергерой в нашия списък е актьорът Хенри Кавил, най-известен с ролята си в „Железният човек”. И той, подобно на Крис Евънс, доказва, че ако искате да спасите човечеството във филмите, в живота също трябва да изглеждате като човек със суперсили. В перфектния му външен вид няма тайни – само многочасови ежедневни тренировки във фитнеса и правилно хранене.

Джордж Клуни

Джордж Клуни е общопризнат секс символ и най-желаният мъж на Холивуд. Актьорът притежава неподражаема харизма, заради която бихме му простили и най-занемарения вид, но той самият, за щастие, той не допуска това. Брадата на г-н Клуни по право се смята за най-красивата сред известните мъже, но звездата отделя специални грижи за кожата си. Актьорът прибягва не само до помощта на традиционни кремове и серуми, но и до множество козметични процедури и дори до хирургическа намеса. В едно интервю актьорът призна, че прави повдигане на клепачите си и изобщо не съжалява за това.

Иън Сомърхолдър

Иън си спечели славата на един от най-сексапилните холивудските актьори благодарение на участието си в сериала „Дневниците на вампира“. Ефектната визия (и не само заради наситения цвят на очите му), перфектно съчетаният костюм и умишлено небрежният стил са основните компоненти на стилните образи на актьора. Неподредеността в детайлите е любимият трик на Иън -той никога не спазва всички правила за поддържане и обича да ги пречупва през своя вкус – смело и почти винаги със 100- процентов успех.