10 любопитни факти за представителите на зодия Водолей

Астро Banker Special

Първият знак на въздушния елемент е независим, хуманитарен, оригинален и безгрижен. Въпреки че Водолеите често обичат да се откъсват от света и да остават насаме, те не отказват и компанията на близките им хора. Също така обичат да помагат, да изслушават и да се борят за благородни каузи. Впрочем фактите, с които ще ви запознаем, важат не само за хората,  родени под този чудесен знак, но и за онези с асцендент и луна във Водолей.

 

 

Водолеите живеят и дишат чрез музиката. Независимо дали става дума за свирене на инструмент, или за слушане със слушалки.

Представителите на този знак не обичат егоистите, затова най-вероятно  ще намерят начин бързо да се отдалечат от тях.

Доста емоционални са, но за разлика от другите зодии, често не показват какво изпитват.

Представителите на въздушния елемент не обичат да гледат близките си тъжни и винаги са там, когато някой се нуждае от разговор или помощ. Те не само са добри слушатели, но и пълни с полезни съвети.

Водолеите винаги търсят най-доброто у всекиго и често са готови да простят, въпреки честите издънки и грешки на хората.

Често сарказмът им идва толкова естествено, че в повечето случаи не осъзнават, ако го използват.

Първият знак на въздушния елемент е свободомислещ и непредубеден, стигайки до собствени заключения, а не просто да разчита на това, което другите хора му казват.

Водолеите имат големи мечти и не се страхуват да ги преследват, независимо какво.

Обикновено им отнема много време да изгубят търпение и да се вбесят сериозно, но ако се случи, бягайте надалеч.

Представителите на този зодиакален знак имат лошия навик да премислят всяка ситуация. Понякога анализират нещата до такава степен, че по-късно се чувстват невероятно уморени и потиснати.