10 любопитни факти за представителите на зодия Рак

Астро Banker Special

Първият знак на водния елемент си остава потаен като своята стихия. В един момент Раците могат да бъдат любвеобилни, креативни, лоялни и симпатични, а в следващия – непредсказуеми, песимистични, несигурни и свръхемоционални. Въпреки това тяхната компания никога не е излишна. Впрочем, фактите, с които ще ви запознаем, се отнасят не само за хората, родени под този чудесен знак, но и за онези с асцендент и луна в Рак.

 

 

Представителите на знака са изключително грижовни, но могат да бъдат и много опасни, ако преминете границата на търпението им.

Раците забелязват всичко, макар че рядко споделят наблюденията си.

Очакват прекалено много от хората и често се разочароват от тях, осъзнавайки, че не всеки е способен да бъде толкова истински, колкото самите тях.

Въпреки че може да успеят да ви заблудят за потенциала си, представителите на водния елемент имат желязна воля, с която са способни да преминат през всякакви трудности.

Ако предадете доверието им – няма да ви го простят никога.

Представителите на знака са известни със свръхчувствителността си. Освен това много добре осъзнават гнева, на който са способни, затова се опитват да го задържат в себе си.

Не обичат да са център на внимание.

Представителите на водния елемент са готови да преместят планини и да преплуват океани за любимите си хора.

Раците наистина оценяват малките неща в живота – те са най-сантименталната зодия.

Представителите на този зодиакален знак имат дарбата да виждат доброто във всекиго, дори след като се е провинил.