10 любопитни факти за представителите на зодия Близнаци

Астро Banker Special

Първият знак на въздушния елемент се познава по веселието, свободата, добротата и въображението си. Но дори и на сърдечните Близнаци не им липсват негативни черти: отмъстителност, неспокойствие, разсеяност и повърхностност . Впрочем фактите, с които ще ви запознаем, се отнасят не само за хората, родени под този чудесен знак, но и за онези с асцендент и луна в Близнаци.

 

Представителите на знака са изключително независими и не обичат да бъдат контролирани. Затова не се опитвайте да им отнемете личната свобода.

Близнаците харесват да прекарват свободното си време с хора, които не само споделят техните възгледи и начин на мислене, но и с които разговорите са винаги хубави, смислени и интересни.

Почти никога не се страхуват да изразят мнението си, дори и ако не допадне никому.

Макар и представителите на въздушния елемент да са привидно спокойни и добри, те могат да бъдат и доста отмъстителни. Затова никога не тръгвайте с лошо към тях.

Те са много лоялни и грижовни, особено за приятелите, семейството и любимия до тях човек.

Представителите на знака са много добри и внимателни слушатели. Те не само ще ви изслушат докрай, но и ще ви дадат много ценни съвети.

С тях никога няма да скучаете, защото са душата на компанията.

По принцип представителите на въздушния елемент се стремят да избягват, доколкото е възможно, конфликтите и безсмислените драми.

Близнаците често се колебаят и са несигурни. Също така могат да се опитат да помрачат настроението ви, ако те самите не се чувстват доволни и щастливи.

Представителите на този зодиакален знак имат богато въображение и са много наблюдателни.