Завръщането на Stromae

Щастлива новина за феновете на белгийско-руандския певец, който в най-скоро време се завръща отново на голямата сцена. Това се потвърди и от неотдавнашното му гостуване във френския телевизионен канал TF1. А ето какво друго се знае до този момент:

 

След близо седемгодишно отсъствие от светлините на прожекторите, Пол Ван Авер, както е истинското име на музиканта, най-накрая е готов отново да се завърне на музикалната сцена. Това стана ясно по време на интервю с телевизионната водеща Ан-Клер Кудре, проведено на 9-ти януари, неделя, по TF1.

Освен че се разбра кога излиза третият му студиен албум – Multitude – на 4-ти март тази година, певецът с пленяващ глас разказа още веднъж защо му се бе наложило временно да спре музикалната си кариера.

Ан-Клер Кудре интервюира Пол Ван Авер.

Към края на предаването Ан-Клер зададе още един конкретен въпрос на Stromae, засягащ здравословните му проблеми и тревожността: „В продължение на 7 години все пак непрестанно сте се борили срещу сериозно заболяване. Наред с това в песните Ви се говори много за самотата. Успяхте ли, в края на краищата, чрез музиката да намерите така бленуваната от Вас свобода?“

Вместо да отговори на интервюиращата го, белгийската звезда реши да изпее откъс от новата си песен L’enfer („Адът“): „Понякога мисля за самоубийство, с което не се гордея особено. Понякога си мисля, че това е единственият начин, чрез който мога да ги заглуша, тези мои мисли, носещи ми усещането за живот в ада“.

Stromae по време на интервюто.

Излишно е да се споменава, че изпълнението на даровития белгиец за нула време „запали“ социалните мрежи. Ан-Клер също не остана безучастна със своя туит: „Този момент ще остане незабравим за мене. Наред с това видях и лавината от коментари и статуси, която се изсипа в социалните мрежи, не съм единствената… Мерси, Stromae.“.

Дами и господа, щурият талант на Stromae е прекрасен и е напът да се завърне…“, „Този тип е гений! Той дойде, грабна вниманието на зрителя и за нула време създаде невиждано досега и незабравимо телевизионно преживяване… Една единствена дума: РЕСПЕКТ.“ – гласят само част от радостните коментари из дигиталното пространство по адрес на Пол Ван Авер.

Оттук можете да видите и откъс от знаковото изпъление на звездата – https://www.youtube.com/watch?v=YAG6nj7Sff8  .