Защо само Леонардо ди Каприо трябва да бъде горещ, а не и земята?

По всичко личи, че известната американска актриса Дрю Баримор не е изгубила нито чувството си за хумор, нито дарбата си за флиртуване. Неотдавна тя го демонстрира в Instagram с публикация, която засяга пряко Леонардо ди Каприо. Ето за какво иде реч:

 

Преди няколко дни американският актьор използва личния си Instagram профил, който е следван от 49 млн. души, за да информира широката общественост за рязкото затопляне на земята, предизвикано от климатичните проблеми.

Затоплянето на климата с 1.5°, 2° или 3-4° може да ви изглежда незначително. Но реално погледнато тези температурни разлики представляват най-различни сценарии за бъдещето на човечеството. Честотата на бедствията, оцеляването на растенията и животните, разпространението на болестите, стабилността на нашата глобална климатична система и – в крайна сметка – способността на човечеството да оцелее на тази планета. Всички тези неща зависят именно от няколкото градуса разлика.“ – алармира Леонардо ди Каприо.

Дрю Баримор и Леонардо ди Каприо.

Ситуацията е наистина сериозна, но лъчезарната и забавна Дрю Баримор реши поне мъничко да „разчупи ледовете“.

Благодаря ти, че винаги си бил пионер в битката за запазването на планетата ни. Единствено ти, Лео, трябва да бъде горещ – не земята!“ – гласи коментарът на звездата от „Ангелите на Чарли“.

Леонардо ди Каприо и Бар Рафаели.

Да припомним, че 46-годишният Леонардо ди Каприо е сред най-желаните и сексапилни ергени на планетата. Единствените му официални приятелки – измежду стотиците красиви жени, с които е бил – са бразилският супермодел Жизел Бюндхен, с която излиза в периода 2000-2005 г., и израелската ѝ колежка Бар Рафаели от 2005 г. до 2011 година.

Дрю Баримор с бившия си съпруг Уил Копелман.

От друга страна Дрю Баримор вече има три брака зад гърба си: между 1994-1995 г. е омъжена за Джеръми Томас, от 2001-а до 2002-а е съпруга на Том Грийн, а с Уил Копелман е най-дългият ѝ съюз – от 2012 г. до 2016 година. От любовта им се раждат дъщерите Олив и Франки. В интерес на истината, макар че и 46-годишната актриса да е за момента необвързана – и да си пада и по жени, както неотдавна заяви в интервю – това не ѝ попречи все пак да пофлиртува малко с красавеца от „Титаник“. Кой знае, може би скоро ще чуем за щастливата развръзка между двамата…