Вторник, 8 март – Разчитайте на дипломатични ходове

Днес е Международният ден на жената! Празникът ще премине под знака на две небесни тела със силно положително влияние върху женската природа – Венера и Луната.

Венера от един ден вече е в знака на Водолея. Луната, която представлява майчиното, е в Телец, но в късния следобед ще премине под знака на Близнаци.

Всички тези планетарни събития ще пробудят във вас нуждата от свобода.

В същото време Венера във Водолей ще овладее желанието ви да прилагате твърде радикални методи на подривна дейност за постигане на целите си. Тя ще ви стимулира да разчитате на дипломатични ходове.

Тъй като насилието поражда насилие, в никакъв случай не прибягвайте до него. Не забравяйте моралните принципи – те са в сила за всеки, независимо къде се намира.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, не разчитайте да постигнете своето само с инат. Бъдете по-дипломатични и внимавайте с харчовете.

Телци, не рискувайте, не играйте хазарт, избягвайте разправиите. В личен план денят е подходящ за разговор със семейството за изясняване на стари конфликти.

Близнаци, добре е да пренаредите приоритетите си и отношенията с бизнес партньорите и след това да вземете нови решения за общите ви бизнес проекти.

Раци, днес е добре да действате в екип и винаги от негово име. Важно е да уважавате всяка личност и да виждате уникалното във всеки.

Лъвове, участвайте в благотворителни дейности. Времето е много подходящо да се устремите към някакъв нов и нестандартен бизнес проект.

Деви, проявявайте индивидуалността си чрез комуникация. Вслушвайте се в колективните решения и работете в екип.

Везни, заложете на промените, махнете всичко изхабено и закостеняло, освободете гардеробите си от ненужните дрехи.

 

Скорпиони, отдайте се на изследователска работа. Мнозина от вас ще се срещнат с приятели от миналото и ще си спомнят с удоволствие за доброто старо време.

Стрелци, днес ще се ангажирате с инициативи, които са извисяващи духа ви. Ще се борите и срещу несправедливостите и дискриминацията. Ще се чувствате като владетели на света.

Козирози, отдавна чакате добри новини и днес е денят, когато ще научите важни неща за развитието на бизнеса ви. Ще започнете повече да харесвате работата си и по-лесно ще взимате решения, свързани с нея.

Водолеи, ще имате много задачи за изпълнение и дори е възможно да не можете да се справите с тях. Но търпението и организаторските ви умения ще ви помогнат да ги отметнете, независимо от броя им.

Риби, днес ще правите щедри жестове. Все пак бъдете разумни, защото може да имате проблеми заради с все по-изтъняващия ви портфейл.