Вторник, 5 април – Енергични и състрадателни

Днес наблюдаваме няколко явления на нощното небе, които ще имат ефект върху нас в продължение на няколко дни. Става дума за съвпада между Марс и Сатурн и преминаването на Венера в съзвездието на Риби.

Когато Венера, богинята на любовта, е в знака на Риби, тя влияе върху вашата чувствителност – кара ви да търсите обич и да сте по-сантиментални. Освен това заради Венера в Риби ще проявявате по-голям интерес към изкуството.

Заради връзката Марс-Сатурн ще се чувствате много силни и издръжливи и ще успеете да се справите и с много трудни проекти. Това благотворно влияние на планетите върху вас ще продължи около 5 дни.

Вторник е денят на Марс, денят на активни и енергични действия. Всеки проект, който започнете днес – дори и да изглежда труден и непосилен, е с добри шансове да бъде доведен до край.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овни, ще спечелите, ако инвестирате в иновационни проекти. Преди това потърсете консултация от по-опитни колеги или бизнес партньори.

Телци, инвестирайте в бижутерския бизнес. Това ще ви направи щастливи и по-самоуверени.

Близнаци, днес ви е ден да спестявате. Но не се притеснявайте – ще забележите как към вас постоянно текат парични потоци.

Раци, смело инвестирайте във ВЕИ-та. Това, което направите днес, ще ви донесе сериозни дългосрочни печалби.

Лъвове, днес ще имате късмет при покупката на имоти. Днес е благоприятно време да разгледате апартаменти и магазини. Където и да решите да инвестирате, ще направите най-добрия избор.

 

Деви, днес ще се водите от принципа – „Спестената стотинка е спечелена стотинка“. Няма да харчите импулсивно и това ще ви направи успешни на финансовия фронт.

Везни, онези от вас, които са на свободна практика, днес ще спечелят сериозни хонорари. Бъдете великодушни към околните, които могат да се изпълнят със завист и си припомнете максимата – че онези, които ви завиждат, всъщност признават, че вие сте по-добри от тях.

Скорпиони, добре е повече да контролирате приходите и разходите си. Дръжте се скромно, за да не дразните околните с невероятните си финансови резултати.

Стрелци, днес ще ви отправят предложение за работа, на което няма да можете да откажете. Помислете сериозно над него, ако, разбира се, не смятате, че сегашното ви работно място е вашата работа – мечта.

Козирози, днес ще затрудните сериозно бизнес партньорите си – те трудно ще разберат какво точно искате да постигнете в професионален план. Опитайте се ясно да им заявите намеренията си, за да не възникват недоразумения в бъдеще.

Водолеи, днес обмисляйте всеки свой ход – ако има действие, което представлява заплаха за кариерата или репутацията ви, не го предприемайте. Мислете като застраховател или като шахматист.

Риби, забравете лошото си настроение вкъщи – в противен случай ще провалите важна бизнес сделка. Не на последно място няма да успеете да се възползвате от всички възможности, които денят ще ви поднесе.