Вторник, 30 август – Склонност към арогантност

Всеки в живота си се е сблъсквал с арогантни хора. По принцип арогантността се свързва с преувеличения. И днес е тъкмо такъв ден – Луната е в опозиция на Юпитер, планетата, наричана „господарят на идеалите”.

Но Юпитер се свързва и с влиянието на висшестоящите и заради това днес е възможно при спор с началниците да си изпуснем нервите. Препоръчително е да преброите до десет, да дишате дълбоко и да не се поддавате на емоциите си.

Ето какво да имат предвид представителите на отделните зодии, когато искат да се справят с арогантните личности. На първо място трябва да се опитат да не ги дразнят със своите слабости.

Овни, не бързайте толкова много. Не се заемайте с милиони неща едновременно, защото никой не може да получи всичко наведнъж. Това е грешен подход, който често ще ви заведе до задънена улица.

Телци, вие често не успявате да постигнете целите си най-често поради прекомерно самочувствие. Мислите си, че можете да направите всичко. Но истината може да се окаже различна и провалът сериозно да ви разклати психически.

Близнаци, вие сте твърде безгрижни. Понякога това лекомислие рискува да ви създаде врагове. Близнаците мразят да се тревожат, заради което рядко могат да оценят сериозността на даден проблем.

Раци, вие сте отговорни и трудолюбиви, но мразите да се развивате. Достигате до определени висоти и смятате, че можете да се отпуснете. Но това има унищожително въздействие – не е възможно да спрете развитието си в една точка.

Лъвове, вие сте много целеустремени, но не винаги успявате да постигнете целите си без проблеми. Лъвовете мразят да молят другите за помощ. Гордостта им пречи да го направят. Но имайте предвид – в това да помолиш за помощ няма нищо срамно.

Деви, при първия неуспешен опит в нещо ново, вие веднага се отказвате. Губите самочувствие и се отказвате от мечтите си. Но всеки път е трънлив и е осеян с трудности. Ако постоянно се отказвате от целта, успехът ви никога няма да дойде.

Везни, често превключвате от една задача на друга и така постоянно отлагате решаването им. Не сте мързеливи, но постоянно намирате странични неща, които ви разсейват. Решението за вас е внимателно да си планирате графика за деня.

Скорпиони, през целия си живот се опитвате да се усъвършенствате в едно нещо, без да подозирате, че може да успеете и в други неща. Намерете време и за други дейности и тогава ще можете да увеличите доходите си и да разширите хоризонта си.

Стрелци, вие сте много способни, интелигентни и бързи, но често пъти разчитате, че ще успеете да постигнете целите си чрез хитрост и манипулации. Но това по никакъв начин няма да реши проблемите – когато сте нечестни, Вселената ще ви лиши от късмета ви.

Козирози, вашият недостатък е, че не можете да си почивате. Вие сте големи работохолици, в резултат на което често сте уморени и не можете да се концентрирате. Научете се да си почивате и така ще можете успешно да се справят с различните предизвикателства.

Водолеи, вие не знаете как да се фокусирате само върху едно нещо. Проблемът е, че много бързо се отегчавате дори и от най-интересните проекти и задачи. Постоянно имате нужда от нови емоции и експерименти. Това ще ви създаде проблеми, защото постигането на успех е едно, а поддържането му – съвсем друго нещо.

Риби, вие обичате да прехвърляте отговорността за своите дела на другите хора. Но често пъти те изобщо не се интересуват от това, което вие сте започнали, още повече от качеството на работата. Затова не забравяйте – да носиш отговорност те прави по-силен.