Вторник, 29 юни – Благоприятен ден за екипна работа

Днес, 29 юни, Луната и Слънцето така ще си взаимодействат, че хората ще са по-отворени един към друг и по-лесно ще работят заедно. Всеки по свой си начин ще излъчва хармония.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще впечатляват със знанията си, а онези от тях, които работят в сферата на образованието или кулинарната индустрия, няма да имат равни на себе си.

Телците ще изпитат душевни терзания. Няма да се измъчват от тях, ако извършат радикална промяна в живота си. Препоръчително е да бъдат по-големи реалисти.

За Близнаците е добър ден за пътувания. Добре е внимателно да си планират маршрутите, предвид бюджета, с който разполагат.

Раците ще влизат в спорове и ще имат недоразумения с близки сътрудници и бизнес партньори. Добре е да се опитат бързо да ги изгладят, за да не изпаднат в депресия.

Лъвовете, които са търговци, ще изпитат ударите на силната конкурентна надпревара. Някои от тях могат да преживеят сериозни финансови загуби. За тях този вторник не е подходящ за инвестиции и спекулации. Препоръчително е да избягват разгорещените спорове.

За Девите най-силните оръжия днес ще бъдат комуникативни им умения и творческите способности. Ще бъдат изключително жизнерадостни, стига върху тях да не е оказван натиск и да не се чувстват под напрежение.

Везните ще бъдат изпълнени с ентусиазъм – много от тях ще са в компанията на високо интелигентни събеседници, които не само ще ги обогатят духовно, но и ще ги подкрепят в начинанията им.

Скорпионите ще се отдадат на изследователска работа. Мнозина от тях ще се срещнат с приятели от миналото и ще си спомнят с удоволствие за доброто старо време.

Стрелците ще се ангажират с инициативи, които са извисяващи духа и борещи се срещу несправедливостите и дискриминацията. Днес те ще се чувстват като владетели на света.

Козирозите отдавна чакат добри новини и днес е денят, когато ще научат важни неща за бъдещето си.Те ще започнат повече да харесват работата си и по-лесно ще взимат решения, свързани с нея.

Водолеите ще имат много задачи за изпълнение и дори е възможно да не могат да се справят с тях. Но търпението и организаторските им умения ще им помогнат да ги отметнат, незанисимо от броя им.

Рибите днес ще внушават спокойствие и ще правят щедри жестове. Единствено е възможно да имат проблем с все по-изтъняващия им портфейл.