Вторник, 27 септември – Омагьосващи оратори със силни аргументи

Днес, ъгълът, в който се пресичат орбитите на Меркурий и Плутон, е 120 градуса. Меркурий се свързва със силата на ума, а Плутон – със способността да прониквате в дълбочина в проблемите.

Това метафорично може да се сравни с умението да копаеш дълбоко и да откриваш скъпоценни камъни. Онези от вас, които трябва да държат речи или трябва да убедят някого да се включи в нелека битка, ще са учудени от силните си аргументи и от ораторските си способности, които ще омагьосват слушателите им.

През този ден може да откриете важните за вас скъпоценни камъни, ако използвате силата на мисълта си и се изпълните с желание да следвате Божиите закони или Вселенските повели. Така по-лесно ще стигнете до скъпоценностите, които, без съмнение, ще обогатят живота ви.

За представителите на отделните зодии е важно да имат предвид:

Овни, ако искате да постигнете успешни сделки, внимателно проверявайте офертите, които ще ви изпратят. Научете се да ограничавате рисковете, доколкото можете. Днешното разположение на звездите няма да ви позволи голяма свобода на действие.

Телци, финансовите ви дела се развиват добре, но това ще предизвика завист у някои ваши бизнес партньори. Някои хора ще се опитат да ви подложат динена кора. Бъдете скептични към съветите, които другите ви дават.

Близнаци, ще имате силното желание да се отдадете на развлечения, но трябва да бъдете по-практични и добре да планирате разходите си, в противен случай може да ви се наложи да прекарате зимата само на боб и леща.

Раци, вашите конкуренти като че ли са излезли във вечна ваканция, имате шанса да спечелите сериозна преднина през тях, ако действате бързо. Колкото сте по-активни, толкова по-напред може да стигнете!

Лъвове, опитайте се да обмислите какво точно трябва да подобрите в дневния си график, за да постигнете по-добра ефективност. Усилията и енергията, която ще вложите днес в това, което правите, ще ви помогнат за кариерното ви развитие.

Деви, днес ще имате шанса да промените доста неща, които ви пречат в работата. Основното е да не се страхувате да направите първата стъпка и да рискувате – ако го направите, ще получите много повече, отколкото имате, така че решението е във ваши ръце!

Везни, днес трябва да решите важен въпрос в сферата на деловите ви взаимоотношения с външни партньори. Имайте предвид, че те имат едно неприятно качество – да се отметват от думата си в последния момент.

Скорпиони, предстои ви важна среща с началника ви. Споделете с него новите си идеи – те могат да не ви се струват брилянтни, но точно в настоящия момент могат да се окажат много полезни.

Стрелци, ще имате успех, ако инвестирате в нови научни открития, а не в нови коли или къщи. На този етап подобни глезотии само ще ви забавят по пътя  на успешното постигане на дългосрочните цели на бизнеса ви.

Козирози, онези от вас, които са заети в сектора на туризма, днес имат повод да празнуват – на 27-ми септември е техният професионален празник. Помислете за нови услуги, които да предложите на клиентите си – те ще ви донесат сериозни приходи и ще подобрят имиджа ви.

Водолеи, днес е възможно да ви се наложи да се консултирате с вашите експерт-счетоводители. Колкото и да не обичате да молите другите за съвет, днес е важно да помислите за оцеляването на компанията си и за нейното функциониране в бъдеще.

Риби, ораторските ви способности ще ви осигурят нови бизнес партньори и успешни сделки. Не се самозабравяйте, а се амбицирайте да задържите новите си съдружници за по-дълъг период от време.