Вторник, 19 октомври – Разрастване на бизнес влиянието ви

Днес Марс и Юпитер са в съвпад, което ще засили положителното влияние на двете планети върху действията на хората. Благоприятното им въздействие ще продължи още около пет дни.

Ще имате усещането, че във всичко ви върви, но най-вече енергията на Марс ще ви направи по-активни. Благодарение на тази активност, засилена и от Юпитер, вашият бизнес ще се разрасне и ще си спечелите нови партньорства.

Възползвайте се и от допълнителните късметлийски дни. Но действайте разумно и преценявайте добре възможностите си, не ги надценявайте, защото Юпитер има и негативно влияние – заради въздействието му често сме склонни да не виждаме рисковете и да преувеличаваме шансовете си.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овните ще трябва да пренебрегнат в голяма степен собствените си желания, за сметка на тези на близките си. Но ако не го правят, после ще съжаляват горчиво. На работното си място може да искат да направят куп необичайни неща, бунтувайки се срещу рутината, но засега е добре да се ограничат само в измислянето на по-иновативен подход за решаването на задачите по проекта, за който те отговарят. Но само за него.

Телците днес ще могат да се похвалят с невероятен успех, постигнат с минимални усилия. Ще изпитат силно желание да си купят супер скъпи луксозни мебели, без действително да имат каквато и да била нужда от тях.

Добре е да проявят здрав разум и да изчакат поне коледните намаления.

За Близнаците работният им ден ще може с основание да се нарече „идеален“ – ще получат ценна информация, която търсят от доста време насам, а и ще се окаже, че тя ще им е по-полезна, отколкото са очаквали. Добре е да проявят търпение в общуването си с бизнес партньорите. Някои от тях в момента изживяват тежка лична криза и е добре да им бъде дадено време да си стъпят отново на краката.

Раците ще се водят от инстинктите си. Ще са като художници – наивисти, които разчитат единствено на креативността си. Творческият им размах, проявен публично, ще бъде високо оценен – особено ако инвестират в архитектурни проекти и озеленяване.

Лъвовете може да се почувстват обезсърчени, защото няма да успеят да изпълнят в срок определена им задача.

Ще са по-напрегнати при разговори с началници и висшестоящи. Но не трябва да се чувстват депресирани и да се отчайват – съвсем малко им трябва да се концентрират върху работата си и ще успеят бързо да постигнат целите си.

За Девите днес не е най-щастливият им ден. Животът днес далеч няма да им поднесе торта с шоколадова глазура. Но дали това е добре или не, е въпрос на гледна точка. Важно е да търсят във всяка създала се ситуация нещо положително. Верният подход е да се вслушват в съветите на по-мъдрите от тях и да не рискуват гласуваното им доверие.

Везните ще бъдат похвалени за качественото изпълнение на ангажиментите им. Макар и изтощени от забързания си график, ще си дадат сметка, че всички положени усилия са си стрували. Ще им се иска да прекарат свободното си време с хората, които неуморно са работили за тях. Засега е достатъчно само да ги поздравят за успеха и да им дадат някой ден допълнителна отпуска. Важно е и уменията, които са придобили в екстремната ситуация, да бъдат затвърдени и използвани и при други подобни случаи.

За Скорпионите работният ден се очертава особено вълнуващ проектите, по които наскоро са започнали работа, изведнъж ще се окажат почти завършени.

Това ще ги изпълни с невероятна енергия и самоувереност – ще им се иска да разкажат на всички за успеха си. Като за начало е добре да помислят да организират семинар, на който могат да поканят и конкурентите си в бизнеса.

Стрелците вероятно ще имат усещането, че, каквото и да правят, всичко се обърква. Това може сериозно да ги разстрои. Добре е да се концентрират върху работата си и да проявят търпение – утре положението ще е далеч по-розово.

Козирозите ще реагират много емоционално по отношение на техни роднини, затънали във финансови проблеми. Но ще трябва да проявят благородство и разбиране спрямо тях – и ако им поискат пари назаем, да им дадат.

Водолеите да не бъдат толкова самоуверени, че притежават много средства и могат да си позволят всичко. Днес съдбата може да ги подложи на тежък тест и да трябва да взимат важни финансови решения.

За Рибите е важно, ако досега не са капитализирали талантите си, днес да се опитат да го направят. Определено имат голям потенциал да спечелят.