Вторник, 16 ноември – Лекота при справянето с трудни ситуации

Днес небесните тела – Слънцето и Плутон – са разположени по такъв начин едно спрямо друго, че ще увеличат вашата увереност и решителност.

Онези от вас, които са изправени пред важни и трудни проекти, е добре още от днес да започнат да работят по тях, тъй като звездите определено ще ги заредят със сила и енергия. Друго качество, което днес и утре ще забелязвате във вас, ще е увеличената ви способност да се възстановявате.

Днес Луната е в секстилна връзка с Юпитер и това ще засили във вас чувството за щастие. Мнозина ще бъдат по-услужливи и по-любезни от обичайното. Днес е добър ден за преговори с началници. Може да очаквате посещения от влиятелни личности.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще развиват вродените си таланти, като ще открият своята ниша в бизнеса. Могат да разчитат на помощта на началниците си или на висшестоящи, за да реализират първия си проект.

Телците ще са невероятно ентусиазирани – ще искат да се захванат с всякакви задачи, да развият най-различни бизнес идеи. Ще успеят, тъй като късметът е на тяхна страна. Ще създадат нови контакти, като ще впечатляват с остроумието си.

Близнаците ще имат успех, ако следват принципа – „Когато работим, се забавляваме, а когато се забавляваме – работим“. Препоръчително е да следват целите си смело, но без да забравят здравия разум.

За Раците е препоръчително да се концентрират само върху задачите си за деня на работното място. Защото, ако отклонят вниманието си към други неща, рискуват да изпуснат всякакви срокове. А наваксването после ще е за сметка на личния им живот.

Лъвовете ще осъзнаят, че повечето от бизнес успехите си ги дължат на безпрекословната подкрепа на техните близки. Сега е време да се реваншират, като помислят как да ги зарадват – с вечеря в изискан ресторант, посещение на театър или концерт, спа процедури или пазаруване в луксозен бутик.

Девите ще са като магнит за парите. В каквото и да инвестират днес, ще им се възвърне многократно.

Везните ще щадят емоциите и чувствата на другите. Макар и в определен момент да възнегодуват, опитът, който ще натрупат днес, ще им гарантира бъдещ успех в кариерата.

Представителите на зодия Скорпион днес няма да могат да се похвалят с големи печалби, затова е добре да избягват да рискуват. Ще имат късмет, ако инвестират в откриване на хранителни вериги, където предлагат и собствени продукти.

Стрелците ще са загрижени за финансовото си състояние, но ако развиват бизнес с партньорите си, давайки им шанс да развият идеите си, ще имат успехи.

Козирозите трябва да са със засилен самоконтрол, иначе рискуват да изгубят доверието на много от хората, на които държат. Добре е да инвестират в обезопасителна техника.

Водолеите ще имат късмет, ако играят на фондовата борса. Препоръчително е да инвестират в проекти в сферата на енергетиката.

Рибите ще имат широки пръсти и ще станат свидетели как парите им изтичат измежду тях. Това не трябва да ги натъжава – проектите, в които инвестират с ясно начертан план, ще им донесат големи печалби.