„Коледен базар Капана“ пак радва малки и големи

Тази година пловдивският празничен базар няма да бъде разположен нито в „Капана“, нито пред Общината. Но въпреки това пловдивчани и гостите на града пак ще могат да го посетят.

 

Тазгодишният коледен фест е разположен на площад „Централен“ (пространството над тунела на улица „Гладстон“). Съвременни занаятчии, автори на ръчно изработени изделия, майстори-сладкари и представители на качествени български марки с нетърпение очакват първите си посетители.

Наред с това коледните играчки, чудатите подаръци, уникалните печива, приказните коледни орнаменти и греяното вино също няма да липсват. Те с радост ще очакват – от 17-ти до 26-ти декември – усмихнатите деца и възрастни, които вече са били „заразени“ със солидни дози от неизбежното коледно настроение.

МБАЛ „Св. Мина“ в Пловдив.

Важно е да се спомене, че Ротаракт клубовете (хуманитарна организация за младежи над 18-годишна възраст, официален партньор на Ротари) от града лично ще се включат с ръчно изработени сувенири и коледни курабии. А събраните пари след това ще бъдат вложени в закупуването на необходимите строителни материали за предстоящия ремонт на отделението по педиатрия на МБАЛ „Св. Мина“.