В подкрепа на „профи“ ювелирните обяснения в любов

„Бижу си за мене, бижу скъпоценно! Знаеш ли, че малко ми трябва да целуна твоята сянка? Бижу…“ – изпя Нети в един от вечните си хитове и удари едно рамо на бижутерската индустрия. В условията на пандемия тази песен си струва да бъде пускана в радиоефира многократно, защото в условията на финансова криза, макар и да си го мислим шеговито, нека да си го кажем направо – никой не мисли за целуване на „бижута“. Banker Special обаче държи на талантливите създатели на ювелирни обяснения в любов и ги подкрепя в навечерието на празника „Свети Валентин“.

 

Едно уточнение, ако отворите тълковния речник, ще видите, че „бижу“ – означава „украшение“, а това понятие включва в себе си най-различни неща. Да посветите стих на любимия – ще направи деня му красив, да му нарисувате портрет – той може да се превърне в усмихващо се цветно петно над бюрото му. Важното е да вложите в подаръка си за деня на влюбените малко магия, защото любовта е тъкмо това – химически импулси. Също както и талантът на бижутерите – свръхестествени трептения, благодарение на които създават изящни произведения, в които са кодирани пожелания за полет, свобода, красота и най-важното увереност – каквото и да се случи, има някой, който мисли и вярва в теб. Ето и идеи за подаръци – кодове.

Мъжка гривна, ръчна изработка, “Марчело” – 14 к бяло злато.

Медальон “Златно сърце”, ръчна изработка, (със синджир) – 14 к жълто злато.

Златната гривна „Любов“, ръчна изработка (регулираща се дължина) – 14 к жълто злато.

Комплект “Слънчев Лотус” (колие със синджир, обеци) – 14 к жълто злато, с перфектно композирани венчелистчета и диамант в средата.

 

Тези четири бижута може да си поръчате на имейла на Веси Гекова vngekova@gmail.com или през инстаграм vg_jewels.

 

Брошки – любовни арфи и цветя – 14 к жълто злато.

Комплект гривна и обици – цветя и перли – 14 к жълто злато.

Пеперуда с емайл и пеперуда с цирконий.

Пеперудите са символ на вечната любов и на семейното щастие.

Къс облаци с небе –– 14 к жълто злато върху бяло злато.

Тези бижута може да си поръчате от магазин David, София, бул. „Левски“ № 86.

Но какъвто и подарък да изберете да поднесете на любимия за Свети Валентин – не забравяйте, че всеки ден е едно малко обяснение в любов. Към живота. Към вас – че ви има.