Уютното домашно гнездо на Хилари Дъф

Очарователната актриса и музикантка отвори вратите на своя дом-бижу, намиращ се в елитния калифорнийски град Бевърли Хилс. Разказваме ви как  32-годишната звезда е успяла да създаде красиво, уютно и уединено райско кътче за семейството си.

 

Мнозина се местят в Бевърли Хилс заради гледката, – разказва Хилари Дъф за джорджианската си прекрасна къща, ширеща се върху 5260 кв. фута, където вече живее над десетилетие. – Но на мен ми харесва как е „загнездена“ моята къща. Всъщност имам живи плетове в задния двор, а точно зад тях се вижда огромната планина. Сякаш получавам голяма и топла прегръдка.“

Кухнята.

Преди да се настани в сегашното си жилище актрисата живееше в лосанджелиския квартал „Толука Лейк“, където липсата на спокойствие и усамотение не ѝ се отразяваше много добре: „Майка ми живееше по-надолу по улицата и всеки път, когато отивах да я навестя, папараците веднага ме издебваха. Беше кошмарно.“ – обяснява екранната Пепеляшка.

Главното стълбище и вторият етаж.

И все пак, след покупката на къщата, Хилари решава, че тя се нуждае от освежаване и интериорни промени. Разпръснатите навсякъде грандиозни фонтани, боядисаните в крещящо жълто външни стени и сложната конструкция на паркетите, сякаш излезли от реклама на 80-те години, допълнително внасят хаос в жилището. Тогава на красивата блондинка ѝ хрумва да запази по-голямата част от началната структура на сградата, изчиствайки всичко останало, за да бъдат помещенията по-просторни и по-светли.

Стаята на певицата.

Поне два пъти досега съм ремонтирала основно къщата си. Аз самата преживявах няколко житейски промени – развод и втора временност. Боядисах входната врата в този яркорозов цвят. Бях напълно готова да се отърва от тъмните цветове и да пребоядисам повечето мебели в по-светли нюанси.“ – споделя изпълнителката на Someone’s Watching Over Me.

Гардеробът на Хилари.

Интересно е, че и децата ми (синът Лука и дъщерята Банкс) също се радват много на къщата. Намерих наистина прекрасен баланс. Интересувам се от интериорния дизайн и обичам да инвестирам в мебели – но такива, които ще обичам и ще използвам отново за различни цели. Например Лука и Банкс да се катерят и да се крият в тях, или удряйки ги да създават музика. Сега наистина мога да заявя, че това място заприлича на наш дом.“ – заключава певицата.

Стаята на Банкс.

Впрочем, навсякъде из къщата се забелязват и енергийни кристали, всякакви растения, аквариум за риби, терариум за гекони (гущероподобни животни) и курник за кокошки – всичко това ясно показа колко голям фен на природата и фън шуя е Хилари Дъф. Неотдавна актрисата се възползва и от уменията на интериорните дизайнери Дейвид Ко от Maison Ko и Шанън Уолак и Британи Зуикъл от Studio Life/Style, за да дооформи жилището си по свой вкус.

Задният двор.

Оттук можете да видите по-подробно как изглеждат екстериорът и интериорът в райското кътче на Хилари Дъф – https://www.youtube.com/watch?v=5vNoHwgoIjw .