Топ 5 на най-добрите хотели за 2019-а

Лятото си отива, но почивката тепърва ви предстои. Искате да отседнете в разкошен хотел с отлично обслужване, богато разнообразие от занимания и спиращи дъха гледки. Търсенето ви приключи.

Най-големият туристически сайт TripAdvisor публикува годишната си  класация Travellers Choice Awards, съставена въз основа на милионите отзиви и мнения, събрани през годината, от пътешественици по целия свят. Средно към 390 млн. посетители влизат месечно в туристическия сайт, на който всяка минута се публикуват около 280 нови отзива.

Предлагаме ви погледнете класацията и да откриете вашето място.

Tulemar Bungalows and Villas – Мануел Антонио, Коста Рика

Хотелският комплекс е разположен върху хълм в непосредствена близост до джунглата. Докато гостите на хотела се наслаждават на приказната гледка на Тихия океан, могат да наблюдават маймуни, ленивци и екзотични птици, движещи се свободно около тях. Хубавите плажове, спокойствието и удобствата на комплекса ще ви накарат да усетите отново връзката с майката природа.

 

Hotel Belvedere – Ричоне, Италия

Пръв сред всички останали италиански хотели – Hotel Belvedere не предлага само почивки на плажа и около басейна, но е известен и с богатата си програма от велосипедни екскурзии из околността под вещото ръководство на опитен гид. Обрудваната фитнес зала и модерният СПА център са достъпни за всички, които не само искат да тренират тялото си, но и да се погрижат за здравето си.

 

Viroth’s Hotel– Сием Реап, Камбоджа

Разположен в близост до храмовете на тиха улица, Viroth’s има страхотна ретро атмосфера с всички съвременни удобства, които един пътник може да пожелае. Стаите, декорът, персоналът, закуската, басейнът и местоположението са просто перфектни. Вниманието към детайлите и природосъобразността са също от голямо значение.

 

Kenting Amanda Hotel – Хънчун, Тайван

Разположен до най-красивите плажове на Тайван, хотелът съчетава мароканска естетика и тайванска прецизност. Когато стъпите в този  курорт, неизбежно ще се запитате дали сте в Мароко, или в Тайван. Впрочем мароканската тема е изпълнена с прециозност, без усещане за натрапчивост.

 

Hotel Alpin Spa Tuxerhof – Тукс, Австрия

Тиролското гостоприемство е отличителният белег на Alpin Spa Tuxerhof, където акцентът пада върху уелнеса и почивката. След неотдавнашното  обновяване, цялостният облик на хотела е модерен и ефектен, създаващ перфектни възможности за цялото семейство. Специалната атмосфера, просторните и комфортни апартаменти, отличната кухня и невероятната гледка към Алпите са само част от многото му плюсове.