Тифани Тръмп обяви, че е сгодена в последния ден от мандата на баща си

Дъщерята на 45-ия президент на САЩ ще се омъжва: в последния ден от мандата на баща си, на 19 януари, 27-годишната Тифани Тръмп публикува в социалните мрежи снимка с годеника си на верандата на Белия дом и обяви своя годеж. Избраникът на дъщерята на президента е 23-годишният предприемач Майкъл Булос.

 

„Имахме честта да отпразнуваме със семейството си много важни моменти от живота и исторически събития, които ще останат в паметта на Белия дом. Най-важното сред тях е годежът ми с невероятния ми годеник Майкъл! Развълнувана и вдъхновена съм от новата глава в моя живот! “ – написа Тифани Тръмп в Instagram.

тво Тръмп с родителите на Майкъл на Коледа през 2019-а.

Същата снимка бе публикувана от Булос. „Сгоден съм за любовта на живота ми. Очаквам с нетърпение новия етап! “ – каза той на последователите си.

Според US Magazine Тифани Тръмп и Майкъл Булос са се запознали още през 2017 година. Двамата започват да се срещат в края на 2018-а, а първата им обща снимка се появи в профила в Instagram на най-малката дъщеря на президента през януари 2019- а, когато тя публикува фотография с приятеля си, направена в Белия дом на фона на коледно дърво. Младежът потвърди в социалната мрежа, че се среща с Тифани Тръмп малко по-рано – първата снимка с бъдещата му съпруга датира от 14 декември 2018-а и също е направена на фона на коледно дърво в резиденцията, макар и друго. .

Според списание Town & Country Тифани Тръмп, още преди появата на общите снимки, е била забелязвана с младия предприемач от ливанско-френски произход в Лондон, близо до заведения с ограничен достъп. В началото на януари 2018-а папараците ги засякоха да влизат в частния клуб Mosimann’s, който през 2011-а  организира обяда в чест на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Твърди се обаче, че отношенията между младите хора били приятелски и прераснали в романтични едва в края на 2018-а.

След това Майкъл Булос започна да се появява в семейни снимки на Тифани Тръмп – в компанията на нейния баща, братя и сестри, и на майка й, актрисата Марла Мейпълс (втората съпруга на Доналд Тръмп). Между другото, Марла призна пред Town & Country , че наистина харесва гаджето на дъщеря си с думите: „Обичам Майкъл!“.А Доналд и Мелания Тръмп приеха родителите на Майкъл Булос в Белия дом на Коледа през 2019-а – Тифани Тръмп публикува обща снимка в Instagram.

Майката на Майкъл Булос, Сара, е французойка, а бащата,Масад, е ливанец. Той е роден в Хюстън, Тексас през 1997-а, съобщава Town & Country, но съдейки по Wikipedia, той се е появил на бял свят в Ливан, в село, наречено Кфар-А-Акка.

И двата източника, обаче, са единодушни, че по-късно семейството се е преместило в Нигерия, така че годеникът на Тифани Тръмп е израснал в Лагос, голям пристанищен град в тази страна. Баща му притежава мощния конгломерат SCOA Nigeria, който включва компании, занимаващи се с мебели и интериорни предмети, монтаж и продажба на автомобили, електричество, търговия на дребно и други. Майкъл Булос е посещавал Американското международно училище в Лагос, аслед това е учил в Лондон, където получава магистърска степен по управление на проекти, финанси и риск.

От 2016-а Майкъл Булос е заместник-директор на конгломерата на баща си. През 2019-а той получи още две позиции – младежът оглавява консултантската компания Fadoul Group и работи като мениджър развитие в холдинга Royalton Investment, специализиран в стоки и услуги от луксозния сегмент.

Колкото до Тифани, тя е завършила университета в Пенсилвания, учила е музика, пробвала е силите си като модел и е била стажант в списание Vogue.