Четвъртък, 29 септември – Отдадени и артистични

Днес Венера преминава във Везни. Когато Венера е във Везни, където тя е като у дома си и нейните качества се проявяват много силно. Това ще засили и вашия чар, отдаденост, артистичност, жажда за признание.

Ще имате засилен усет към естетиката, към дизайна и цветовете. Ако ви предстои важна среща, може да се доверите на първия си избор, който направите по отношение на облеклото. Ще имате желание да осъществявате нови контакти и да общувате с хора на изкуството.

За представителите на отделните зодии е добре да имат предвид:

Овни, днес не бързайте да заклеймявате хората около вас в късогледство и недалновидност. Вероятно това е техен хитър стратегически ход, който е трудно да бъде разгадан. Проявете търпение и ще разберете какво целят.

Телци, благодарение на усилията, които полагате в работата си, днес ще имате уникален шанс да създадете повече бизнес контакти. Вашите началници ще ви стимулират и с атрактивен бонус.

Близнаци, днес не бива да прекалявате с играта на въображението си. По-важно е да взимате добре информирани решения. Въпреки това е много вероятно да намерите оптималния баланс.

Раци, днес започва добър период за решаване на големите ви финансови проблеми. Ще можете да се справите дори с най-трудните от тях.

Лъвове, денят ви ще е изпълнен с различни неприятности, заради пресичането на бизнес интересите на сериозни конкуренти. Контролирайте емоциите си и не влизайте в ролята на жертва.

Деви, днес основният ви проблем ще е, че ще ви завиждат. Успехът ви изглежда боде очите на някого от бизнес партньорите ви. Не парадирайте с успехите си и неутрализирайте негативната енергия с артистични занимания.

Везни, днес ще можете да отговорите на всички забележки и претенции на началниците си към вас. За ваша изненада ще бъдете поощрени за свободомислието си и за готовността си да поемате рискове.

Скорпиони, ако искате да успеете, търсете нови възможности. Днес е идеален ден за нови инвестиционни проекти.

Стрелци, днес не трябва да решавате нищо вместо шефа си, дори и да ви се струва, че виждате и усещате ситуацията по-добре от него. В крайна сметка може просто да го посъветвате и да го оставите сам да направи избора си.

Козирози, днес основната ви задача е да бъдете убедителни в аргументите си и упорити в работата си. В противен случай няма да пожънете така желания успех.

Водолеи, днес ще бъдете изключително креативни. Успехи ще имат онези от вас, които се занимават с журналистика и литературна критика. Бъдете разумни – не се надценявайте, защото после ще съжалявате.

Риби, усещането за лекота и зареждащ ентусиазъм ще ви помогнат в решаването на различни проблеми. Въпреки че те нямат съществено значение за бизнеса ви, бъдете благодарни за тях. Наслаждавайте се на живота и работете с удоволствие.