Завръщането на Риана

След почти 6 години отсъствие от сцената, барбадоската певица се готви отново да хване микрофона.

 

 

Наистина добра новина за феновете на Риана. След почти 6-годишно отсъствие от музикалната индустрия, музикантката отново ще се качи на сцената. Не, не става дума, че Риана ще лансира дългоочаквания ѝ следващ музикален албум или че ще има ново световно турне.

По данни на The Hollywood Reporter, изпълнителката на Umbrella ще участва по време на Супербоул (финала на първенството на Националната футболна лига на САЩ), който ще се проведе на 12-ти февруари 2023 година. Да припомним, че събитието е станало толкова популярно през последните десетилетия, че всяка година се канят суперизвестни американски певци, които да подгряват публиката. Тази година запалянковците успяха да чуят някои от хитовете песни на живо на Снуп Дог, Др. Дре, Еминем, Фифти Сент и други.

Ето защо не е чудно, че прословута певица като Риана също бе поканена да омагьоса публиката с мелодичния си глас; още повече след като вече роди първородната си рожба. Допълнително цветнокожата звезда също потвърди новината, качвайки лаконична снимка в личния си Instagram профил, където държи топка на американския футбол.

Шакира и Дженифър Лопес – звездите на Супербоул 2021.

Впрочем, на Супербоул не само се очаква Риана да сподели няколко думи относно следващия си музикален проект, но и поне минимум 200 млн. зрители да станат свидетели на култовия концерт.