Петък, 30 септември – В творчески полет

Днес разположението на Слънцето спрямо Луната ще засили въображението ви, ще ви изпълни с творчески ентусиазъм. Ще се чувствате толкова вдъхновени, че ще ви се иска да полетите.

Ще ви хрумват необичайни идеи, които ще се окажат полезни не само за вас, но и за много други хора.

Овни, днес няма да ви се налага да полагате особени усилия, за да забравите за финансовите си проблеми. Ще откриете потвърждение на библейската максима: „Не само с хляб ще живее човек, но с всяко слово, което излиза от Божията уста“.

Телци, днес е малко вероятно да можете да повлияете на хода на събитията, така че е излишно да се тревожите за каквото и да било. Въоръжете се с търпение и се запишете на курс по рисуване.

Близнаци, днес не е най-добрият ден за инвестиране или големи придобивания. Отложете всички сделки, при които се очаква да направите големи вложения. Но се погрижете цялата ви документация да е напълно изрядна.

Раци, днес ще ви е доста напечето. В борбата за място под слънцето, от което бизнесът ви толкова отчаяно се нуждае, ще трябва да демонстрирате всичко, на което сте способни. Не си  губете времето в дребнотемия – битката наистина е сериозна.

Лъвове, вътрешното ви безпокойство ще ви измъчва през целия ден. Но нека това не ви бъде оправдание за рязкото и грубо отношение към бизнес партньорите и колегите. Ако не можете да се владеете, вероятно имате нужда от консултация с психолог.

Деви, привидното затишие в бизнес обстановката около вас не е причина да оставите всичко на автопилот. Вероятно съвсем скоро ще се разрази страховита буря. Бъдете инициативни – само така ще се задържите на върха, без значение пред колко трудни препятствия се изправяте.

Везни, не губете пътеводната си светлина, даже да сте силно разочаровани от бизнес партньорите си. Спомнете си думите на Марк Твен – „Човек трябва да изгаря разочарованията си, а не да ги балсамира“.

Скорпиони, вместо тихомълком да трупате недоволство срещу шефа си, много по-разумно би било просто да поговорите лично с него. Помислете си защо смятате, че ви игнорира – може би грешката не е в него.

Стрелци, днес всеки ваш опит да рационализирате работния процес ще завърши с провал. Но не се отчайвайте. Идва нов месец – ново начало, нов късмет!

Козирози, днес вашите желания са напълно постижими. Възползвайте се максимално от обстоятелствата около вас. Ще успеете да приключите всички задачи навреме. Дори ще сте няколко хода напред и конкуренцията ще потичква възмутено след вас.

Водолеи, всичко, което ви се случи днес, ще ви помогне да разберете по-добре психологията на хората, с които работите. Резултатът от заплетените дилемин, които ще трябва да разрешите, ще са безценен опит за вас.

Риби, днес предиобед ще прекарате цялото си време в коригиране на грешки, допуснати от други, преди доста време. Не хвърляйте огън и жупел. Макар и прическата стил „Медуза Горгона“ да ви отива, не забравяйте, че само онзи, който нищо не прави, не допуска грешки. Бъдете благодарни, че имате време за корекции и заради пропуските не сте загубили цяло състояние.