Четвъртък, 28 април – Интелектуални предизвикателства

Този четвъртък орбитите на Меркурий и Плутон образуват ъгъл от 120 градуса. Това разположение на планетите ще засили самоувереността ви.

Мнозина ще се насладят на интелектуални предизвикателства и ще станат победители след сложни словесни дуели.

Немалко от вас ще получат повишение на заплатите или поне похвали от началниците си. Добре е обаче да не се възгордяват, защото прекалено многото напомпвания на самочувствието не са здравословни.

Ще имат успехи онези от вас, които през деня се придържат към шведската поговорка: „За да се чувстваш добре в пристанището, трябва да си плавал в бурно море“.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, внимавайте за тънката разлика между амбициозност и нахалство. Особено е важно да го имате предвид по време на ключови срещи за бизнеса ви. Не поемайте високи рискове и не давайте големи обещания.

Телци, ще се сблъскате с необичайно силен конкурент. Добре е да си отделите време, за да го проучите и за да си начертаете нова стратегия. В никакъв случай не отстъпвайте.

Близнаци, днес с лекота ще печелите доверие. Ентусиазмът ви е заразителен и идеите ви за нововъведения в бизнеса в най-скоро време ще бъдат приложени.

Раци, този четвъртък ще е изключително успешен за вас. Може да инвестирате в закупуване на ново оборудване, в подмяна на техниката или да помислите за бонуси за екипа си.

Лъвове, днес печалбите ви ще се увеличат. Това е тенденция, която ще се запази през следващите месеци и се дължи на инвестирането ви на фондовата борса. Сега е моментът да привлечете нови бизнес партньори.

Деви, днес е вероятно да срещнете стари бизнес партньори, които си спомнят с добро за предишните ви сътрудничества. Помислете дали не можете да развиете нови бизнес начинания. Каквото започнете днес, ще се увенчае с успех.

Везни, фокусирайте се върху финансовите си показатели. Обърнете внимание на стабилността и напредъка в бизнеса. Препоръчително е да бъдат по-практични и да не търсите вина само в другите.

Скорпиони, имате големи шансове да ви поверят управлението на финансите на компанията, в която работите. Новите ви отговорности ще са дългосрочни. Ето повод да почерпите целия екип, с който работите.

Стрелци, по-добре не се обременявайте с мрачни и песимистични мисли. Това само ще ви депресира и обърка, а тъкмо сега имате нужда от повече вяра в силите и способностите си. Те са ви напълно достатъчни за целите, които преследвате.

Козирози, ще имате усещането, че сте нагазили в потъващи пясъци. Препоръчително е да потърсите съвети от по-опитни от вас и да не се срамувате да потърсите помощ.

Водолеи, ще трябва доста да се постараете, за да отбележите напредъка, за който отдавна мечтаете. Но има шанс мечтите ви да се сбъднат, ако решавате проблемите със замах.

Риби, очаквайте ден, богат на събития. Ще имате силното желание да се отдадете на спекулативни сделки.

 

Не заблуждавайте бизнес партньорите си – днес ще се чувствате силно изкушени да се представите пред тях в твърде розова светлина.