Ема Уотсън с предложение от Marvel

Тридесет и две годишната британска актриса Ема Уотсън, прочула се с ролите на Хърмаяни Грейнджър от „Хари Потър“ и Бел от „Красавицата и звяра“, в най-скоро време може да се присъедини към вселената на Marvel. Ето за какво иде реч:

 

През последните дни плъзнаха слухове, че Ема Уотсън може да участва в нов кинематографски проект на Marvel, свързан с киношедьовъра му „Доктор Стрейндж“.

Доктор Стрейндж.

Най-различни медии – дори и официалният профил на Marvel в Twitter – съобщават, че до момента британската красавица обмисля възможността да подпише договор с американския лейбъл. Става дума, че Ема Уотсън може да се превъплъти в ролята на Клеа Стрейндж – магьосница, ученичка, любовница и впоследствие съпруга на доктор Стивън Стрейдж.

Макар и до този момент да няма официално потвърждение от страна на Marvel и самата актриса, феновете на Ема Уотсън не спират да таят надежда, че отново ще видят любимия си идол в ролята на вещица. Все пак е важно да се обърне внимание, че Бенедикт Къмбърбач, който играе Доктор Стрейндж, е на 45 години. В същото време сънародничката му е с цели 13 години по-млада от него, така че двамата повече ще приличат на баща и дъщеря, отколкото на съпруг и съпруга. Ала на нас ни остава само да изчакаме, за да разберем дали британската звезда най-накрая ще започне да прави заклинания без наличието на магическа пръчка.

Компютърно обработено изображение на Ема Уотсън като Клеа Стрейндж.

Междувременно по кината от 6-и май тръгва най-новото заглавие с участието на известния супергерой на Marvel  – „Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта“. Оттук можете да видите и официалния му трейлър – https://www.youtube.com/watch?v=jtwuiz4Hw-Q  .